Archivado en Comunicats, socio economic

Els dies 21, 22, 23 i 24 d'abril

Comença el Congrès Confederal de Comissions Obreres

Ahir dimecres dia 21 d'abril va començar en el Palau Municipal de Congressos de Madrid del Camp de les Nacions el 8º Congrés Confederal de *CC *OO. 1.001 delegats de CC OO debaten l'Informe General i el Programa d'Acció per als pròxims quatre anys.


pdf print pmail

Del 21 al 24 d'aquest mes d'abril, els 1001 delegats de CC.OO., 310 dones i 691 homes, es reuniran des de les 10 del matí, en el seu 8º Congrés Confederal, en el Palau Municipal de Congressos de Madrid del Camp de les Nacions, per a debatre l'Informe de gestió i el Programa d'Acció dels pròxims 4 anys i elegir els òrgans de direcció del sindicat.

Serà transmès en directe via Internet accedint a: www.ccoo.es/congresodirecto/2004/index.asp des del Plenari del Congrés que se celebra en el Saló d'Actes del Palau, tant l'Acte d'inauguració, com la presentació de l'Informe General per part de José María Fidalgo, les intervencions de cada delegació amb la seva opinió sobre l'Informe (pràcticament tot el dia 21 i part del matí del 22), les discussions de les esmenes al Programa d'Acció (dia 22 i part del 23), el resum del secretari general sortint davant el Ple recollint les modificacions a l'Informe (en el matí del dia 23); les propostes de candidats/es per a la Comissió Executiva, Comissió de Garanties, Comissió de Control Administratiu i Finances i Secretaria General i les votacions (dia 23) i la clausura del Congrés per part del Secretari General elegit (en el matí del dia 24).

Assistiran a més 700 convidats de sindicats, partits polítics i organitzacions nacionals i 150 representants de delegacions internacionals entre els quals es troben els ambaixadors d'Alemanya, Japó, Síria i França.

En l'acte d'inauguració van intervenir la Presidenta de la Comunitat Autònoma, Esperanza Aguirre; el Director General de l'oficina de la *OIT a Espanya, Juan Hunt; el secretari general d'UGT Cándido Méndez, el secretari general de CES, John Monks; el secretari general de la CIOSL, Guy Ryder i el Ministre de Treball i Seguretat Social, Jesús Caldera.

Destaquem entre els convidats a Marcelino Camacho i Antonio Gutiérrez, exsecretaris generals de CC.OO., Agustín Ibarrola, Santiago Carrillo, el President del Senat Javier Rojo, el Defensor del Poble Enrique Mújica, el President del CES Jaime Montalvo, els membres de l'executiva d'UGT Manuel Bonmati i Dolors Hernández, representants d'USO, CIGA, ELA, SUP, Associació Unificada de Guàrdies Civils (AUGC), Fernando Moreno de l'executiva de CEOE, Jesús Bárcena i Elías Aparicio president i de l'executiva de CEPYME, Alvaro Cuesta i José Blanco de la C. Executiva de PSOE, Mariano Rajoy i Ana Pastor president i exministra del PP, Gaspar Llamazares, Manuel Cámara i Antero Ruiz, coordinador general i de l'executiva d'IU i Francisco Frutos, Andrés Hidalgo i Ginés Fernández, secretari general i de l'executiva del PCE.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es