Archivado en Comunicats, Salut Laboral

Finalment pantalles planes...

04 07 05 Instal·laran pantalles planes a tots els llocs de treball de la xarxa del grup Banc Sabadell. (PDF:Cat. / Cast.)


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail


Finalment pantalles planes...


…durant el primer trimestre de 2006 s´instal·laran pantalles planes a tots els llocs de treball de la xarxa del grup Banc SabadellEn la reunió del Comitè Estatal de Seguretat i Salut del 28 de juny passat l´empresa ens va comunicar que durant el primer trimestre de 2006 s´instal·laran pantalles planes a tots els llocs de treball de la xarxa del grup Banc Sabadell. De moment no hi ha data de quan es farà aquesta actuació a tots els centres corporatius. Ara caldrà esperar que la ubicació d´aquestes pantalles i les recomanacions que es facin als usuaris siguin les correctes perquè aquesta millora sigui realment útil. Des de CCOO, volem deixar clar que, a banda que la decisió de la direcció del banc ha estat en part condicionada pel preu actual d´aquestes pantalles i per la dificultat de trobar al mercat pantalles catòdiques, és també molt condicionada per la nostra llarga reivindicació de millora dels llocs de treball.El 2000 vam aconseguir que aquesta empresa decidís instal·lar pantalles planes a tots els llocs de treball de caixa. La realitat és que 5 anys després no estan instal·lades en tots els llocs de treballEl 2000, després de moltes vegades de denunciar les condicions precàries dels llocs de treball i bàsicament els de caixa, vam aconseguir que aquesta empresa decidís instal·lar pantalles planes a tots els llocs de treball de caixa. La realitat és que 5 anys després no estan instal·lades en tots els llocs de treball. Un problema afegit ha estat que molts dels usuaris desconeixien la millora que això implicava per a la seva salut i per falta d´informació no s´ha tret el profit necessari d´aquesta nova eina de treball. Un altre objecte que ha estat motiu de denúncia a l’empresa dins i fora del Comitè Estatal de Seguretat i Salut des del final del 2003 és l´adaptació al que diu l´Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball sobre la freqüència de refresc de les pantalles, que recomanen que estiguin com a mínim a 70 Hz i al banc hi ha més de 5.500 pantalles que estan a 60Hz, amb tots els possibles problemes oculars que pot comportar per als usuaris.…ens queda confiar que es compleixin els terminis previstos, que es faci arribar la informació als usuaris i que les instal·lacions es portin a terme correctamentAixí, no deixem de congratular-nos per la decisió presa. Ara només ens queda confiar que es compleixin els terminis previstos, que realment es faci arribar la informació als usuaris i que les instal·lacions es portin a terme correctament. Des de CCOO continuarem treballant per millorar les condicions de treball.


Sabadell, juliol de 2005

Artículos más leídos hoy

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es