Archivado en Comunicats, socio economic

comunicat

Continua l'entossudiment de la Patronal


Avui a la reunió de la Mesa de Conveni CCOO hem desenvolupat les nostres propostes en matèria de Carrera Professional, plantejant mesures per a aconseguir el que hem definit com a Desenvolupament Personal Sostenible que atengui a les següents consideracions:


pdf
print
pmail

-          Que estableixi camins, opcions i oportunitats en un procés continu i estructurat, organitzat en el temps, que relacioni la tasca professional amb les competències necessàries per a realitzar-la.
-          Que garanteixi la Igualtat d'Oportunitats.


Com a mesures concretes hem plantejat:


-          Eliminació dels Nivells XIII i VIII, dur la carrera per experiència fins al Nivell VII i escurçar el temps de permanència en cada Nivell.
-          Creació de carreres professionals i promoció professional més ràpida per acompliment de funcions comercials i de tècnics de Serveis Centrals.
-          Millorar la Classificació d'Oficines.
-          Establir una Classificació Professional per a Serveis Centrals similar a la Classificació d'Oficines.
-          Promoció per capacitació: Ampliació dels percentatges i reconeixement dels itineraris formatius.


Hi ha una gran convergència en les propostes de la representació sindical, però la patronal  ACARL s'escuda "en que no s'ha presentat una plataforma comuna i que la classificació professional va quedar tancada en l'anterior conveni per a un període de 15 anys".

La posició d'ACARL, en no voler abordar matèries d'interès, contradiu les seves manifestacions inicials d'abordar un conveni ambiciós en contingut.

És imprescindible que la Patronal es defineixi i contesti als nostres plantejaments, i, si no, que no maregin. Els resultats de les caixes justifiquen increments salarials en consonància i a això no poden negar-se.
 
PASSAT PEL NOSTRE BLOG DE LA NEGOCIACIÓ (http://www.comfiaahorro.internautas.net/)
I DEIXA'NS EL TEU COMENTARI

Afilia't a CC.OO.