Archivado en Comunicats, socio economic

comunicat

Continua l'entossudiment de la Patronal


Avui a la reuni贸 de la Mesa de Conveni CCOO hem desenvolupat les nostres propostes en mat猫ria de Carrera Professional, plantejant mesures per a aconseguir el que hem definit com a Desenvolupament Personal Sostenible que atengui a les seg眉ents consideracions:


pdf
print
pmail

-          Que estableixi camins, opcions i oportunitats en un proc茅s continu i estructurat, organitzat en el temps, que relacioni la tasca professional amb les compet猫ncies necess脿ries per a realitzar-la.
-          Que garanteixi la Igualtat d'Oportunitats.


Com a mesures concretes hem plantejat:


-          Eliminaci贸 dels Nivells XIII i VIII, dur la carrera per experi猫ncia fins al Nivell VII i escur莽ar el temps de perman猫ncia en cada Nivell.
-          Creaci贸 de carreres professionals i promoci贸 professional m茅s r脿pida per acompliment de funcions comercials i de t猫cnics de Serveis Centrals.
-          Millorar la Classificaci贸 d'Oficines.
-          Establir una Classificaci贸 Professional per a Serveis Centrals similar a la Classificaci贸 d'Oficines.
-          Promoci贸 per capacitaci贸: Ampliaci贸 dels percentatges i reconeixement dels itineraris formatius.


Hi ha una gran converg猫ncia en les propostes de la representaci贸 sindical, per貌 la patronal  ACARL s'escuda "en que no s'ha presentat una plataforma comuna i que la classificaci贸 professional va quedar tancada en l'anterior conveni per a un per铆ode de 15 anys".

La posici贸 d'ACARL, en no voler abordar mat猫ries d'inter猫s, contradiu les seves manifestacions inicials d'abordar un conveni ambici贸s en contingut.

脡s imprescindible que la Patronal es defineixi i contesti als nostres plantejaments, i, si no, que no maregin. Els resultats de les caixes justifiquen increments salarials en conson脿ncia i a aix貌 no poden negar-se.
 
PASSAT PEL NOSTRE BLOG DE LA NEGOCIACI脫 (http://www.comfiaahorro.internautas.net/)
I DEIXA'NS EL TEU COMENTARI

Afilia't a CC.OO.