Archivado en Comunicats, beneficis socials, socio economic

La Patronal no es defineix

comunicat

A la reunió de la mesa negociadora d'avui CCOO hem exposat la nostra plataforma en matèria de RETRIBUCIONS, avalant la nostra pretensió de millores salarials per les bones dades del sector.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Tots els sindicats hem coincidit que la patronal segueix instal•lada en la indefinició, ja que no va més enllà de dir que vinculen els increments al resultat de la negociació, proposant la desaparició del que ells qualifiquen de “costos improductius” (plus d'antiguitat i de residència) així com que els salaris duguin aparellats increment de la productivitat i millora de la ràtio d'eficiència.


CCOO, per la nostra banda, hem posat l'accent en les propostes de millora de les rendes salarials que conté la nostra plataforma, ja que entenem que les bones dades - en pràcticament totes les ràtios del sector (fet reconegut per la pròpia Patronal) - avalen la justícia de les nostres reivindicacions, que relacionem a continuació:

 
Les nostres propostes:
 1 . Increment salarial per damunt IPC.
 2 . Una major participació de les rendes salarials en els beneficis.
 3 . Eliminació del Nivell XIII.
 4 . Increment del Plus de Conveni.
 5 . Millora de les carreres professionals en relació amb noves funcions.


Les bones dades sobre les caixes d'estalvis referides al període 2002-2006 (Fonts CECA, AEB) parlen per si soles. Per citar les més significatives:
 • Increment del negoci en un 117%.
 • Increment del Marge d'Explotació en un 111%.
 • Increment del Resultat en un 93,5%.
 • Millora de la ràtio d'eficiència en un 16,8%.

 
Quan es manegen aquestes dades, es fa poc comprensible una actitud d’entossudiment per part de la patronal ACARL a assumir les nostres reivindicacions en aquest capítol. La pròxima reunió s'ha fixat per al dia 29 de maig, on es tractarà el tema de la Carrera Professional.
 
PASSA'T PEL NOSTRE BLOG DE LA NEGOCIACIÓ (http://www.comfiaahorro.internautes.net/) I DEIXA'NS EL TEU COMENTARI

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es