Archivado en Comunicats, beneficis socials, socio economic

comunicat

La Patronal no es defineix


A la reuni贸 de la mesa negociadora d'avui CCOO hem exposat la nostra plataforma en mat猫ria de RETRIBUCIONS, avalant la nostra pretensi贸 de millores salarials per les bones dades del sector.


pdf
print
pmail

Tots els sindicats hem coincidit que la patronal segueix instal聲lada en la indefinici贸, ja que no va m茅s enll脿 de dir que vinculen els increments al resultat de la negociaci贸, proposant la desaparici贸 del que ells qualifiquen de 聯costos improductius聰 (plus d'antiguitat i de resid猫ncia) aix铆 com que els salaris duguin aparellats increment de la productivitat i millora de la r脿tio d'efici猫ncia.


CCOO, per la nostra banda, hem posat l'accent en les propostes de millora de les rendes salarials que cont茅 la nostra plataforma, ja que entenem que les bones dades - en pr脿cticament totes les r脿tios del sector (fet reconegut per la pr貌pia Patronal) - avalen la just铆cia de les nostres reivindicacions, que relacionem a continuaci贸:

 
Les nostres propostes:
 1 . Increment salarial per damunt IPC.
 2 . Una major participaci贸 de les rendes salarials en els beneficis.
 3 . Eliminaci贸 del Nivell XIII.
 4 . Increment del Plus de Conveni.
 5 . Millora de les carreres professionals en relaci贸 amb noves funcions.


Les bones dades sobre les caixes d'estalvis referides al per铆ode 2002-2006 (Fonts CECA, AEB) parlen per si soles. Per citar les m茅s significatives:
 聲 Increment del negoci en un 117%.
 聲 Increment del Marge d'Explotaci贸 en un 111%.
 聲 Increment del Resultat en un 93,5%.
 聲 Millora de la r脿tio d'efici猫ncia en un 16,8%.

 
Quan es manegen aquestes dades, es fa poc comprensible una actitud d聮entossudiment per part de la patronal ACARL a assumir les nostres reivindicacions en aquest cap铆tol. La pr貌xima reuni贸 s'ha fixat per al dia 29 de maig, on es tractar脿 el tema de la Carrera Professional.
 
PASSA'T PEL NOSTRE BLOG DE LA NEGOCIACI脫 (http://www.comfiaahorro.internautes.net/) I DEIXA'NS EL TEU COMENTARI