Archivado en Comunicats

Comunicat Caixa Tarragona

FOT-LI........


1- Retenci贸 Pr茅stecs Hipotecaris. 2- Captaci贸 Tot Cotxe. 3- Supernova 4- Leasing 2007. 5- Comer莽 Exterior 2007. 6- Pla Capital a Dip貌sit Preferent 7- Estalvi Din脿mic 8- Tot Llar. 9- Reactivaci贸 Clients. 10- Targeta Plus 2007. 11- Pr茅stecs Preconcedits. 12- ServiCr猫dit 2007 MAAAAAAAMBO!


pdf
print
pmail
S铆, s铆, s贸n dotze, i ara el PROJECTE o CULTURA CLIENT(?).

Alguns estan duplicats, altres no hi s贸n, pots trucar un client per a tres coses diferents. Aix貌 s铆, ha de venir quan nosaltres li ho manem; si no, no compta.

Despr茅s de fer el curs del Projecte o Cultura Client, hi ha confusi贸 fins i tot en el nom, i en rebre les 煤ltimes instruccions del responsable del projecte , per poder dir que finalment, no sabem on som. Uns ens diuen una cosa, els altres una altra. Si els ho critiques, s贸n molt sentits i s聮ho prenen malament.

V脿rem dir que far铆em un seguiment, l聮estem fent. Si us plau, pensadors de la casa, una mica de coordinaci贸, 茅s el m铆nim que podem demanar.

Ah, i les tasques de l聮oficina es fan soles: fer mil ingressos d聮una APA per l聮excursi贸 del diumenge, cobrar per finestreta tots els rebuts dels ajuntaments, etc., feines molt comercials i productives, per貌 que ning煤 t茅 el coratge d聮eliminar.

Recordem que en aquesta casa per fer hores extraordin脿ries 茅s necess脿ria l聮autoritzaci贸 de la Direcci贸 de Recursos Humans; vosaltres mateixos.

Esperem els vostres suggeriments. Sembla, doncs, que hi haurem de fer alguna cosa.

Tarragona, 2 de maig de 2007

Veure en PDF