Archivado en Nota de prensa

CCOO exigeix garanties per a les plantilles en BBVA i Banco Sabadell, davant l'anunci d'una potencial fusió

Davant un nou anunci de converses entre BBVA i Banco Sabadell en relació amb una potencial operació de fusió, les seccions sindicals de CCOO de totes dues entitats hem reclamat que, en cas que es duga a terme aquesta operació corporativa, es faça amb totes les garanties per a la plantilla.


Este artículo se publicó originalmente en PAIS VALENCIANO (Servicios CCOO País Valencià) ,


pdf print pmail

En un context en el qual totes dues entitats han obtingut uns resultats de rècord i remunerat de manera excel·lent els accionistes, per a CCOO és imprescindible que, si finalment es materialitza aquesta operació, s'articule un acord laboral que protegisca les condicions laborals i l'ocupació de les dues plantilles, amb uns objectius clars:

Garanties d'ocupació.

Eixides voluntàries si es plantegen excedents.

Preservació i millora de les condicions salarials i laborals.

Projecte d'empresa amb viabilitat futura.

I, abans de res, exigim donar una eixida justa a la negociació del Conveni col·lectiu, d'acord amb els excel·lents resultats del sector.

Els reguladors i supervisors han d'exigir les garanties suficients perquè aquest tipus d'operacions no aguditzen encara més els problemes derivats de la concentració, exclusió i falta de competència.

En aquest entorn estan més justificades que mai la permanència d'una fiscalitat ad hoc i condicions que garantisquen la presència física de xarxes i que els serveis digitalitzats no excloguen clients especialment vulnerables per edat, renda, nacionalitat o ubicació geogràfica

CCOO tenim àmplia experiència en processos d'aquesta magnitud i treballarem en la defensa de totes les plantilles per a garantir un futur laboral que aporte una tranquil·litat tantes vegades reclamada.

banner afiliación

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es