Archivado en Comunicats, socio economic

La Patronal: Grans Clàssics d'Ahir i Avui.

comunicat

Ja vam comentar quins eren els nostres plantejaments de Conveni. Vam deixar per a després de Setmana Santa comentar quins són els de la patronal ACARL, anticipar-ho hagués estat massa penitència!


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

L’ ACARL va manifestar que vol dotar al Conveni Col•lectiu del Sector d'una regulació i contingut que permetin una “flexibilització” dels recursos humans que, redundi en una millor atenció i apropament al client. Pel que va plantejar com a postura inicial:
1. Antiguitat: Reorientació del cost de l'antiguitat.
2. Mobilitat geogràfica: Establiment d'un sistema que permeti el desbloqueig d'aquesta figura.
3. Plus de residència: Solució positiva, i necessitat d'homogeneïtzar les condicions salarials en tot el territori d'aplicació del Conveni Col•lectiu.
4. Ajuda d'estudis: Racionalització i reordenació per a estudis que estiguin lligats a l'activitat professional dels treballadors i de les Caixes d'Estalvis.
5. Política Salarial: En relació a l'increment salarial la postura de l’ ACARL queda lligada al resultat global de la negociació.
En relació a l’increment a compte que ja hem plantejat, en previsió d'una negociació que es pugui estendre en el temps, l’ ACARL va manifestar que era massa d’hora per plantejar-se'l, coincidint, en aquest cas, amb l’ UGT que va manifestar que no es donava encara la  “complicitat” necessària entre les parts per abordar-ho.
La patronal, per tant, i com diem en el títol del comunicat, “grans clàssics d'ahir i avui”, comença malament. Ha triat qüestions que difícilment conduiran a acords i només “apunta” cap el terme FLEXIBILITAT. No s'han explicat més, però coneixem a què es solen referir, perquè ambdues parts donem a aquest terme significacions molt diferents.
No pot haver equívocs, l'acer és dur i flexible i la goma és tova i elàstica. No és el mateix flexibilitat que elasticitat, i la posició de l’ ACARL és molt “elàstica”.  
En la pròxima reunió, dia 19 d'abril, s’ haurien d'anar definint... millor.

PASSA'T PEL NOSTRE BLOG DE LA NEGOCIACIÓ I DEIXA'NS EL TEU COMENTARI

16 d'abril del 2007 – com. 18/07

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es