Archivado en Comunicats, socio economic

comunicat

La Patronal: Grans Cl脿ssics d'Ahir i Avui.


Ja vam comentar quins eren els nostres plantejaments de Conveni. Vam deixar per a despr茅s de Setmana Santa comentar quins s贸n els de la patronal ACARL, anticipar-ho hagu茅s estat massa penit猫ncia!


pdf
print
pmail

L聮 ACARL va manifestar que vol dotar al Conveni Col聲lectiu del Sector d'una regulaci贸 i contingut que permetin una 聯flexibilitzaci贸聰 dels recursos humans que, redundi en una millor atenci贸 i apropament al client. Pel que va plantejar com a postura inicial:
1. Antiguitat: Reorientaci贸 del cost de l'antiguitat.
2. Mobilitat geogr脿fica: Establiment d'un sistema que permeti el desbloqueig d'aquesta figura.
3. Plus de resid猫ncia: Soluci贸 positiva, i necessitat d'homogene茂tzar les condicions salarials en tot el territori d'aplicaci贸 del Conveni Col聲lectiu.
4. Ajuda d'estudis: Racionalitzaci贸 i reordenaci贸 per a estudis que estiguin lligats a l'activitat professional dels treballadors i de les Caixes d'Estalvis.
5. Pol铆tica Salarial: En relaci贸 a l'increment salarial la postura de l聮 ACARL queda lligada al resultat global de la negociaci贸.
En relaci贸 a l聮increment a compte que ja hem plantejat, en previsi贸 d'una negociaci贸 que es pugui estendre en el temps, l聮 ACARL va manifestar que era massa d聮hora per plantejar-se'l, coincidint, en aquest cas, amb l聮 UGT que va manifestar que no es donava encara la  聯complicitat聰 necess脿ria entre les parts per abordar-ho.
La patronal, per tant, i com diem en el t铆tol del comunicat, 聯grans cl脿ssics d'ahir i avui聰, comen莽a malament. Ha triat q眉estions que dif铆cilment conduiran a acords i nom茅s 聯apunta聰 cap el terme FLEXIBILITAT. No s'han explicat m茅s, per貌 coneixem a qu猫 es solen referir, perqu猫 ambdues parts donem a aquest terme significacions molt diferents.
No pot haver equ铆vocs, l'acer 茅s dur i flexible i la goma 茅s tova i el脿stica. No 茅s el mateix flexibilitat que elasticitat, i la posici贸 de l聮 ACARL 茅s molt 聯el脿stica聰.  
En la pr貌xima reuni贸, dia 19 d'abril, s聮 haurien d'anar definint... millor.

PASSA'T PEL NOSTRE BLOG DE LA NEGOCIACI脫 I DEIXA'NS EL TEU COMENTARI

16 d'abril del 2007 聳 com. 18/07