Archivado en Comunicats, socio economic

Madrid 11-M: Agraïment i memòria


Aportacions econòmiques com ara la promoguda per la Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvis (10 milions d'Euros i un compte obert juntament amb totes les Caixes sota l'epígraf "Donacions víctimes 11 de març"), i la promoguda per BBVA (500.000 Euros i compte "Víctimes de l'Atemptat" 0182 5570 70 020 150 2661), línies especials de crèdit, ampliació de venciments d'hipoteques, etc. Ens sumem a elles i animem els treballadors i treballadores a col·laborar-hi.


pdf
print
pmail
En els atemptats del passat 11 de març han mort o han resultat ferides nombroses persones que treballaven en empreses del sector financer i administratiu o hi tenien familiars. Passats els primers ecos, la nostra federació vol reconèixer i agrair públicament les accions de solidaritat i suport als afectats que des dels primers moments van desenvolupar algunes empreses del sector.

La majoria dels bancs, caixes d'estalvis, cooperatives de crèdit, companyies d'assegurances, oficines, etc. van impulsar i es van sumar a les mobilitzacions que la societat civil va emprendre per a expressar la seva repulsa cap a la canalla terrorista i el seu dolor per les tremendes conseqüències dels fets.

Agraïm també quantes mesures s'estan engegant des d'algunes caixes d'estalvis i bancs per a ajudar les famílies de les víctimes: aportacions econòmiques com la promoguda per la Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvis (10 milions d'Euros i un compte obert juntament amb totes les Caixes sota l'epígraf "Donacions víctimes 11 de març"), i la promoguda per BBVA (500.000 Euros i compte "Víctimes de l'Atemptat" 0182 5570 70 020 150 2661), línies especials de crèdit, ampliació de venciments d'hipoteques, etc. Ens sumem a elles i animem als treballadors i treballadores a col·laborar-hi.

Finalment, com homenatge als nostres companys morts, proposem que es doni el seu nom a diverses iniciatives relacionades amb l'obra social de les caixes d'estalvis o amb la responsabilitat social corporativa (RSC) de bancs i empreses administratives en general.