Archivado en Comunicats, socio economic

Còmput del temps de treball

L'Audiència ens dóna la raó


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

El proppassat dia 31 de gener, es celebrà la vista pel Conflicte Col·lectiu que vàrem presentar CC.OO. sobre el còmput del temps de treball de tots els contractes que hagi tingut una persona.

Aquesta vegada, un cop més, l'Audiència Nacional ens ha donat la raó.

La sentència diu, amb una claredat fora de tot dubte :

"... declaramos el derecho de los trabajadores de la Caja de Ahorros Layetana encuadrados en los niveles retributivos en los que el convenio colectivo de Cajas de Ahorro ha previsto la promoción por experiencia, a que les sean computados a efectos de dicha promoción todos los períodos en los que han estado contratados mediante contrato de trabajo temporal, con independencia del lapso de tiempo que haya existido entre contrato y contrato, condenando a la demandada a estar y pasar por tal declaración."

Malgrat el contundent que és la sentència, el Cap de Recursos, sense ni tant sols haver-la llegit, ens ha comunicat que la recorreran davant el Suprem.

No entenem que, davant situacions prou clares, s'entestin a esgotar les vies judicials sense intentar arribar a un acord que solucioni definitivament els temes. En aquest cas, el còmput de l'antiguitat.

De totes maneres, us recomanaríem, una vegada més, que us procureu un certificat de la vostra vida laboral per poder controlar i exigir un estricte compliment de la sentència.

CC.OO. continuarem vetllant perquè la Direcció de la Caixa apliqui les millores laborals que s'assoleixin, tant per la via legislativa com per la via judicial.

Des de CC.OO. treballem per solucionar qüestions que millorin la situació de tothom.

Mataró, 19 de febrer del 2007

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es