Archivado en Comunicats, socio economic

C貌mput del temps de treball


L'Audi猫ncia ens d贸na la ra贸


pdf
print
pmail
El proppassat dia 31 de gener, es celebr脿 la vista pel Conflicte Col路lectiu que v脿rem presentar CC.OO. sobre el c貌mput del temps de treball de tots els contractes que hagi tingut una persona.

Aquesta vegada, un cop m茅s, l'Audi猫ncia Nacional ens ha donat la ra贸.

La sent猫ncia diu, amb una claredat fora de tot dubte :

"... declaramos el derecho de los trabajadores de la Caja de Ahorros Layetana encuadrados en los niveles retributivos en los que el convenio colectivo de Cajas de Ahorro ha previsto la promoci贸n por experiencia, a que les sean computados a efectos de dicha promoci贸n todos los per铆odos en los que han estado contratados mediante contrato de trabajo temporal, con independencia del lapso de tiempo que haya existido entre contrato y contrato, condenando a la demandada a estar y pasar por tal declaraci贸n."

Malgrat el contundent que 茅s la sent猫ncia, el Cap de Recursos, sense ni tant sols haver-la llegit, ens ha comunicat que la recorreran davant el Suprem.

No entenem que, davant situacions prou clares, s'entestin a esgotar les vies judicials sense intentar arribar a un acord que solucioni definitivament els temes. En aquest cas, el c貌mput de l'antiguitat.

De totes maneres, us recomanar铆em, una vegada m茅s, que us procureu un certificat de la vostra vida laboral per poder controlar i exigir un estricte compliment de la sent猫ncia.

CC.OO. continuarem vetllant perqu猫 la Direcci贸 de la Caixa apliqui les millores laborals que s'assoleixin, tant per la via legislativa com per la via judicial.

Des de CC.OO. treballem per solucionar q眉estions que millorin la situaci贸 de tothom.

Matar贸, 19 de febrer del 2007