Archivado en Comunicats, socio economic

Pagas voluntàries: sentència desfavorable de l'Audiència

Hem tingut coneixement de la sentència de l'Audiència Nacional pel Conflicte Col·lectiu presentat per la Caixa.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

La sentència no considera discriminatòria la clàusula del Pacte de l'any 86 que determina que els empleats i empleades entrats a partir de l'any 87 no tenen dret a cobrar les dues pagues dites voluntàries i, per tant, dóna la raó a la Caixa.

És una sentència extensa i que requerirà d'una lectura més pausada per valorar el seu abast.

En primera instància constataríem que, a partir de fets i arguments molt similars als utilitzats pels Jutjats de Mataró, arriben a conclusions totalment contràries.

Malgrat aquesta sentència, des de CC.OO. continuem creient en la justícia de les nostres reivindicacions i, per tant, seguirem els passos que la legislació ens permet per aconseguir una interpretació més d'acord a les nostres peticions.

Queda encara pendent la vista del Conflicte Col·lectiu que vàrem presentar CC.OO. fent més èmfasi en la inconstitucionalitat de la clàusula del pacte. Es veurà el proper 7 de març.

També queda oberta la possibilitat de recórrer, davant del Tribunal Suprem, la sentència que ara s'ha produït.

Quan tinguem opinió més formada sobre el contingut de l'actual sentència i es concreti el camí que acabarem seguint, us continuarem informant.

Mataró, 24 de gener del 2007

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es