Archivado en Comunicats, socio economic

Pagues voluntàries

El dia 13 de desembre tenim una cita molt important a l'Audiència Nacional


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

El proper dia 13 de desembre tenim una cita a l’Audiència Nacional de Madrid. Allà enviarem al nostre Secretari General de la Secció Sindical, i des de COMFIA ESTATAL estarem representats al més alt nivell.

Us recordem que aquesta vista s’havia d’haver celebrat el passat 19 d’octubre, però va ser la pròpia Audiència Nacional qui la va ajornar.

Com ja sabeu, la Direcció de la Caixa va presentar un Conflicte Col·lectiu per aturar les demandes presentades per 104 companys i companyes que reclamaven el dret a cobrar les dues pagues que no cobren.

Comissions Obreres també va presentar Conflicte Col·lectiu com a conseqüència del que va presentar la nostra Empresa, d’aquesta manera s’assegurava poder presentar-se davant l’Audiència amb els seus propis arguments i defensar com cal els interessos de tots els treballadors i treballadores afectats per aquest tema.

Aquesta és, doncs, una cita molt important per anar aclarint el tema de les dues pagues voluntàries. Un tema que, com també sabeu, l’ha defensat i portat des de l’inici la Secció Sindical de Comissions Obreres.

Un tema, en definitiva, que pot fer que més del 80% de la plantilla acabi cobrant dues pagues més.

Sabem que el camí pot ser llarg, però una sentència favorable podria ser la clau que obrís la porta darrera la qual trobéssim la solució (pactada) a aquest conflicte.

 
Us mantindrem informats.

 

 

 

 

Mataró, 1 de desembre de 2006

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es