Archivado en Comunicats, socio economic

Demà també pot ser un bon dia

El proper 22 de novembre es decideix qui, i amb quina força representarà als treballdors de les caixes.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

El futur és sempre incert però es construeix dia a dia. Els delegats i delegades de COMFIA-CCOO som la teva veu cada dia. Som qui reivindiquem, negociem i arribem a acords que milloren la teva qualitat de vida i treball. Ho hem fet durant aquests quatre anys i volem seguir-ho fent. Volem que ens donis la teva confiança perquè estem compromesos amb tu.


En el nostre entorn s'han configurat diversos riscs. D'una banda, les empreses pretenen buidar de contingut la negociació col·lectiva, individualitzant la relació laboral i, d'aquesta manera, desregular les relacions laborals en carrera professional, percepcions salarials o jornada, en la qual confonen jornades flexibles (conciliables) amb jornades extensibles (prolongades).

Així mateix, les caixes estan sent sotmeses a una nova tensió. Diversos grups d'interès volen apropiar-se-les. Una modificació de la seva naturalesa jurídica afectaria no només a la seva Funció Social sinó també al marc laboral, des de la determinació dels costos fins a la seguretat a l'ocupació. COMFIA-CCOO defensem el manteniment de l’status jurídic actual de les caixes, tant des dels àmbits institucionals i dels òrgans de govern com des del purament jurisdiccional, on hem assolit un gran èxit en impedir que les quotes participatives tinguin drets polítics.

Afrontar amb garanties d'èxit aquests riscs requereix sindicats solvents, representatius i capaços. Que tinguin clar que la defensa del model de caixes és un vector estratègic de la seva activitat i que tinguin solucions als problemes que planteja cada dia l'evolució de l'organització del treball. COMFIA-CCOO som aquesta organització perquè volem el mateix que tu, un Desenvolupament Personal Sostenible:

    ·La millora de la carrera professional i dels salaris consolidats associats a ella, amb especial atenció a les figures comercials emergents.
    ·La regulació d'unes retribucions variables universals, objectives i transparents que participin dels increments de productivitat i resultats que any rera any ex-perimenten les caixes amb el nostre esforç.
    ·Les tardes dels dijous festa. La millora de la Jornada és clau de la Conciliació. Completem així un cicle que vàrem iniciar amb el Dissabte Festa i que hem continuat amb les cinc setmanes de vacances.
    ·La millora de les condicions d'adquisició d'habitatge.
  ·El desenvolupament ple d'un Ambient Laboral Sa, lliure d'assetjaments, en el qual els riscos psicosocials estiguin reconeguts i en el qual estiguem prote-gits de tot tipus de violència en el centre de treball.
    ·La defensa de la Naturalesa Jurídica de les caixes. No a la privatització.

    El 22 de novembre tenim una cita i nosaltres un compromís amb tu.
                            Octubre 2006

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es