Archivado en Comunicats

ATRACAMENTS

Comunicat Caixa Tarragona

El passat divendres 17 de juny es va reunir el Comitè de Salut Laboral. Un dels temes a tractar i que havia estat proposat per CCOO va ser el dels atracaments, tot i que segons la normativa actual aquesta qüestió no forma part de les competències d’aquest òrgan. A causa de la quantitat d’atracaments soferts últimament, CCOO va proposar que es fes un protocol d’assistència psicològica de suport a l’empleat/ada que hagi sofert un atracament. En resposta a aquesta petició, la MATT ha posat a disposició de tot el personal de la Institució un servei de suport psicològic disponible des del mateix moment de l’atracament. Hi podeu accedir trucant al telèfon 977 23 30 12 .


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

També vàrem fer constar el descontentament de molts companys que han sofert atracaments en els últims mesos pel tracte rebut per part de la Direcció, que no només té un comportament poc agradable en els moments immediatament posteriors als fets –per dir-ho suaument—, sinó que també, en molts casos, acaba obrint expedients sancionadors.

Davant d’aquests fets, des de CCOO demanen que els responsables de seguretat de la Caixa facin un curs d’atenció psicològica i recomanem a tots els companys que compleixin la normativa a al peu de la lletra, ja que és això és el que volen.

No ens juguem la feina per donar un servei als clients que mai ningú ens agrairà.


Tarragona, 12 de juliol de 2005

Veure en PDF

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es