Archivado en Campanyes, socio economic

Promoure l'afiliació i la participació

Campanya de participació juvenil contra la precarietat laboral

La Secretaria de la Joventut de CC.OO, juntament amb el Consell de la Joventut d'Espanya, ha presentat aquesta campanya per a promoure l'afiliació i participació dels joves en els sindicats de classe per a plantar cara a la precarietat laboral.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Aquesta campanya pretén implicar els joves en la lluita per combatre la situació de precarietat del mercat laboral i que coneguin la labor que realitzen els sindicats en aquest àmbit. Per tant, no és només una campanya de conscienciació, sinó també una cridada a l'acció. Una acció basada en la participació activa dels joves en els sindicats per a aconseguir millors condicions laborals.

Per això, CC.OO. insta als joves a participar de manera àmplia, en els espais de consulta i decisió de les organitzacions sindicals i els anima que s'afiliïn per a intervenir en l'acció sindical diària, expressant les seves opinions en tots els àmbits sindicals.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es