Archivado en Comunicats, Salut Laboral

Controladors a les oficines

Sabies que... BBVA - Catalunya

El Banc acaba d'engegar una experiència pilot a 40 oficines d'arreu de l'Estat, 5 de les quals a Lleida, anomenada Projecte de Millora dels Processos Comercials a Oficines. Consisteix en la contractació d'un equip de persones per mitjà d'una ETT, les quals, després de rebre la corresponent formació (?), son destinades a diferents Oficines.


Este artículo se publicó originalmente en BBVA (Sección Sindical BBVA) ,


pdf print pmail

La seva única missió és fiscalitzar durant alguns dies la tasca que realitzen els Gestors Comercials d'aquestes Oficines, controlant cada hora les gestions realitzades durant l'hora anterior, i demanant quines tenen previst fer la següent.

Intuïm que l'objectiu no serà el de cercar mecanismes que facilitin la tasca d'aquests companys, i ens temem que la finalitat de l'experiment sigui identificar noves possibilitats d'incrementar la seva càrrega de feina i treure'ls-hi encara una mica més el suc.

CCOO ja hem manifestat el fracàs de l'estructura interna del BBVA, donat que disposa de nombrosos sistemes per quantificar i valorar la feina de tota la plantilla. Ara no només paguem els responsables d'aquests departaments del BBVA que no aporten solucions, sinó que a més hem de pagar cronometradors externs.

Avui tots pleguem a les tres

A partir del passat dia 15, tots els horaris pactats col·lectivament al BBVA finalitzen la seva jornada, de dilluns a divendres, a les 15 hores. Així doncs, tots els treballadors i treballadores del BBVA adscrits a la jornada partida de conveni, acord oficines SFP o horari continuat de conveni, TOTS, PLEGUEM A LES TRES.

Sembla que això, però, no acaba d'agradar-li al Banc i en algun territori ja s'ha activitat el pla de emergència per tal d'evitar que això es mantingui. Els gestors comercials son convocats, en grup, a una determinada Oficina o a les pròpies dependències de la Zona, per fer trucades als clients oferint productes.

De res no serveixen els acords col·lectius que, tant a nivell de Sector com de Banc, assolim els Sindicats per reduir la jornada i millorar la conciliació de la vida laboral i personal, si després no exercim aquest dret.

Si això comporta cap mena de pressió, coacció o amenaça, no dubteu en comunicar-nos immediatament aquest fet. Actuarem amb la fermesa i discreció que la situació requereixi.

Juny 2006

Llegir Comunicat en pdf

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es