Archivado en Comunicats, socio economic

La Secció Sindical de CCOO ja fa més d’un any que treballa per la reclamació de les dues pagues voluntàries

Volem fer un repàs i un recordatori de quina ha estat la nostra tasca al voltant d’aquest tema.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Ja l'octubre de 2004, en l’acte de conciliació previ al judici per la demanda del nostre company Manuel Luna, vam oferir a l'advocat de la Caixa la possibilitat d’arribar a un acord sobre aquest tema. El 14 de març de 2005, (la nostra nota penjada a la Intranet) CCOO ens vàrem adreçar de nou a la Direcció de la Caixa demanant-li que es reconegués el dret a cobrar dues pagues més a tots els empleats i empleades entrats a partir de l’1 de gener de 1987, que no les cobraven en virtut d’un pacte signat a finals de 1986.

Amb posterioritat, el 10 de gener de 2006 (vegeu la nostra nota penjada a la Intranet, 10.01.06) trèiem un altre comunicat fent referència a la demanda presentada pel nostre company Manuel Luna. Demanda que, en primera instància, es va guanyar al Jutjat nº 1 de Mataró.

Pel fet de reclamar dues pagues voluntàries per a la pràctica totalitat de la plantilla, alguns ens van acusar de “fer volar coloms”. Ara, però, sembla que les coses han canviat i per a alguns s’ha fet la llum. Però aquesta Secció Sindical JA FA MÉS D’UN ANY QUE TREBALLA EN AQUESTA QÜESTIÓ, i fruit d’aquest treball és que ja tenim preparada una demanda col·lectiva.

Hem anat recollint les signatures entre els nostres afiliats, en primer lloc, conscients però, que han de ser tots i totes els qui se’n beneficiïn en cas que finalment guanyéssim.

Tal i com dèiem en el nostre comunicat de data 10 de gener de 2006, creiem que tenim possibilitats d’obtenir una sentència favorable, sempre que els jutges continuïn en la mateixa línia de jurisprudència que es desprèn de la sentencia favorable d’en Manuel Luna.

En qualsevol cas, pensem que es tracta d’un fet important per a la immensa majoria de la plantilla i que és el nostre deure lluitar per aconseguir-ho, però també estem convençuts que tots i totes ho podeu assumir i unir-vos en aquesta reclamació.

Restem a la disposició de tots els empleats/des per informar-vos més abastament de totes les incidències sobre aquest tema, així com us convidem a afegir-vos a la resta de companys/es que ja han presentat l’escrit de reclamació a aquesta Secció Sindical de CCOO.

Instem una vegada més la Direcció a arribar a un acord global per tal de solucionar aquest tema.

Mataró, 24 de maig del 2006

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es