Archivado en Comunicats, socio economic

CCOO ha resolt (III)


Aportacions als Plans de Pensions: m茅s de 100 empleats i empleades gaudeixan d聮aquestes millores.


pdf
print
pmail

LA CAIXA NO FEIA APORTACIONS PER EL PERIODE DE BAIXA DE MATERNITAT

 

A comen莽aments de l聮any 2005 la Secci贸 Sindical de CC.OO. s聮adre莽脿 a la Direcci贸 denunciant una irregularitat en la q眉esti贸 d聮aportacions als Plans de Pensions.

CC.OO. va detectar la manca d聮aportacions als Plans de Pensions de totes aquelles empleades que estaven de baixa per maternitat/paternitat.

La Direcci贸, despr猫s de les converses mantingudes amb CC.OO. va recon猫ixer aquesta irregularitat i procedir a rectificar la seva posici贸, tot abonant, al Mar莽 del 2005, a tothom les quantitats que li corresponien, tant les del any en curs com la de la resta d聮anys.

Amb aquesta acci贸 sindical de CC.OO. les baixes per maternitat no tenen ni tindran en el futur cap reducci贸 a l聮hora de la seva aportaci贸 al Pla de Pensions.

 

LA CAIXA NO FEIA APORTACIONS AL PERSONAL NO FIX A CAIXA LAIETANA

 

Tamb茅, CC.OO. va denunciar la manca d聮aportaci贸 al Pla de Pensions al personal no fix a casa nostra. La Caixa discriminava a tots els empleats/es amb contracte eventual no fent cap aportaci贸 al seu Pla de Pensions.Com tots i totes sabeu en la darrera Comissi贸 de Control els membres de CC.OO. v脿rem for莽ar amb la Direcci贸 una modificaci贸 del Reglament on s聮estableix l聮aportaci贸 al Pla de Pensions a tot el personal un cop s聮han acomplert nou mesos d聮antiguitat i es garanteix per aquest personal l聮aportaci贸 per tots els per铆odes treballats a Caixa Laietana.

Aix貌 ha comportat que 53 empleats/es  aquest mes de Desembre tinguessin aportaci贸 al seu Pla de Pensions, o sigui obtinguin el fruit del seu treball.

Com veieu nom茅s CC.OO. ha aconseguit millorar en dos 脿mbits diferents els nostre Pla de Pensions. Millores que no solament afecten en passat sin贸 que afecten situacions presents i futures.


La for莽a de CC.OO. 茅s la teva afiliaci贸. No ho dubtis, afiliat a CC.OO. !!!.


Matar贸, 13 d聮abril de 2006