Archivado en Comunicats, socio economic

CCOO ha resolt (II)


Paga de beneficis: m茅s de 100 empleats/des gaudeixen ja d'aquesta paga.


pdf
print
pmail

La Secci贸 Sindical de CC.OO. de Caixa Laietana, va denunciar l聮Entitat davant els tribunals,  l'abril del 2004, per l'incompliment del Conveni Col路lectiu en la q眉esti贸 de la paga de beneficis a cobrar al quart any de treball. CC.OO. va presentar Conflicte Col路lectiu i, tant en primera inst脿ncia l聮Audi猫ncia Nacional, com posteriorment el Tribunal Suprem, ens van donar la ra贸, obligant a la Caixa a pagar la paga de beneficis generada en el tercer any de treball.

La Caixa a contracor, i exigint a tothom un escrit demanant el compliment de la Sent猫ncia, l'ha pagat en el darrers mesos, des de novembre del 2005 fins gener o febrer de 2006, (en funci贸 del moment que cadasc煤 la va sol路licitar. )

Segons les nostres dades la Caixa hauria d'haver abonat a unes 108 persones la paga de beneficis, distribu茂des de la seg眉ent manera:

 

Personal dels Departaments Centrals

 

Personal de la xarxa d聮oficines

 


22

 

 86

TOTAL: 108


HOMES


53


DONES


55Tamb茅 volem recordar que CC.OO. ha presentat un altre Conflicte Col路lectiu contra Caixa Laietana, sobre la mateixa q眉esti贸 per a tots els empleats i empleades entrats amb posterioritat a l聮1 de juny de 2001 i fins al 31 de maig del 2004, perqu猫 finalment cobrin tamb茅 l聮esmentada paga de beneficis.

Esperem que els Tribunals resolguin la q眉esti贸 amb el mateix criteri  i tots els empleats/empleades entrats en aquest per铆ode que haguessin estat en reducci贸 de pagues gaudeixin de la paga que CC.OO. reclama. Les persones afectades superen en escreix les 110.

Et recordem que l聮acci贸 sindical de CC.OO., obt茅 resultats positius per a tothom i estem engrescats en futures millores per a tots i totes. Per aix貌 et demanem el teu recolzament personal, la teva afiliaci贸 a CC.OO.

 

La for莽a de CC.OO. 茅s la teva afiliaci贸. No ho dubtis, afilia't a CC.OO. !!!

 

Matar贸, 12 d聮abril de 2006