Archivado en Comunicats, socio economic

CCOO ha resolt (I)

Concatenació de contractes i antiguitats:(més de 280 empleats i empleades gaudeixen d’aquesta millora )


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

CC.OO va detectar i denunciar davant la Direcció de Caixa Laietana, (Setembre-2004) les irregularitats existents en l’aplicació de la data d’antiguitat de molts companys i companyes que havien tingut diversos contractes amb l’Entitat. La Direcció, després de les converses mantingudes amb CC.OO., va reconèixer la incorrecta aplicació d’aquestes dates d’antiguitat i les va rectificar totes el mes d’Octubre de 2004.

Aquesta reclamació ha tingut efectes en triennis, nivells, al cobraments de certes pagues i a la previsió social, en resum, una millora apreciable en els ingresos de les persones afectades. ( En alguns casos concrets la millora de l'antiguitat ha estat de quasi 3 anys ).

 

Per les dades que CC.OO ha pogut contrastar el nombre de beneficiats i beneficiades ha estat d’uns 280, distribuïts de la següent manera:

 

Personal dels Departaments Centrals

 

Personal de la xarxa d’oficines

 

50


230

TOTAL: 280

HOMES

130


DONES


150


L’acció sindical de CC.OO., obté resultats positius per a tothom i estem engrescats en futures millores per a tots i totes. Per això et demanem el teu recolzament personal i la teva afiliació a CC.OO., sindicat que ha demostrat amb aquesta i altres qüestions que vetlla per la millora de les vostres condicions laborals.

 

 

La força de CCOO és la teva afiliació. No ho dubtis, afiliat a CC.OO. !!!

 

 

Mataró, 10 d’abril de 2006

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es