Archivado en Comunicats, socio economic

CCOO ha resolt (I)


Concatenaci贸 de contractes i antiguitats:(m茅s de 280 empleats i empleades gaudeixen d聮aquesta millora )


pdf
print
pmail

CC.OO va detectar i denunciar davant la Direcci贸 de Caixa Laietana, (Setembre-2004) les irregularitats existents en l聮aplicaci贸 de la data d聮antiguitat de molts companys i companyes que havien tingut diversos contractes amb l聮Entitat. La Direcci贸, despr茅s de les converses mantingudes amb CC.OO., va recon猫ixer la incorrecta aplicaci贸 d聮aquestes dates d聮antiguitat i les va rectificar totes el mes d聮Octubre de 2004.

Aquesta reclamaci贸 ha tingut efectes en triennis, nivells, al cobraments de certes pagues i a la previsi贸 social, en resum, una millora apreciable en els ingresos de les persones afectades. ( En alguns casos concrets la millora de l'antiguitat ha estat de quasi 3 anys ).

 

Per les dades que CC.OO ha pogut contrastar el nombre de beneficiats i beneficiades ha estat d聮uns 280, distribu茂ts de la seg眉ent manera:

 

Personal dels Departaments Centrals

 

Personal de la xarxa d聮oficines

 

50


230

TOTAL: 280

HOMES

130


DONES


150


L聮acci贸 sindical de CC.OO., obt茅 resultats positius per a tothom i estem engrescats en futures millores per a tots i totes. Per aix貌 et demanem el teu recolzament personal i la teva afiliaci贸 a CC.OO., sindicat que ha demostrat amb aquesta i altres q眉estions que vetlla per la millora de les vostres condicions laborals.

 

 

La for莽a de CCOO 茅s la teva afiliaci贸. No ho dubtis, afiliat a CC.OO. !!!

 

 

Matar贸, 10 d聮abril de 2006