Archivado en Comunicats, socio economic

El Conveni Col·lectiu: una garantia de millora per a tots i totes

A la nòmina d’aquest mes de març ens han abonat un plus, anomenat Plus Conveni.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

El Conveni Col·lectiu és la millor garantia per les nostres condicions laborals. De nou, aquest, ens porta una bona noticia. A la nòmina d’aquest mes de març ens han abonat un plus, anomenat  Plus Conveni, que des de l’any d’entrada en vigor del nou Conveni Col·lectiu (que signa CCOO com a força sindical majoritària) ens ha reportat més de 600 euros, repartits en tres anys (180€ l’any 2004, 210€ l’any 2005 i 240€ l’any 2006)

Però és que tot i que és negociï de nou el Conveni al finalitzar aquest any, aquest plus ja és nostre, i s’anirà revaloritzant amb l’IPC a partir de 2007.

Aquest és, a més, un plus igual per a tots els nivells, beneficiant, per tant, als sous més baixos.

Son aquestes les coses que hem de valorar. Com també són de bon valorar les accions que va portant a terme aquesta Secció Sindical de CCOO i de la que molts i moltes us heu beneficiat en els darrers mesos.

Podríem dir, sense por a equivocar-nos que el nostre Conveni Col·lectiu i la nostra Secció Sindical de CCOO són la millor manera de garantir i millorar les nostres condicions laborals.

 

Mataró, 30 de març de 2006

 

 

La força de CCOO és la teva afiliació.

No ho dubtis, afiliat a CC.OO. !!!

  

 

 

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es