Archivado en Comunicats, Eleccions Sindicals

El jutjat numero 2 de Terrassa ha condemnat a FETICO per mala fe en el seu comportament com a sindicat

La sentència és el punt i final al procés electoral que es produí a CARREFOUR, i a la resta d'empreses del sector dels grans magatzems, al darrer mes de novembre, quant a la convocatòria de les eleccions sindicals (iniciades per FETICO) es plantejava eleccions a un comitè d'empresa de nou persones.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

Davant la impugnació de CCOO pel cens, ja que enteníem que el comitè havia de ser de 13 persones, l'àrbitre dictaminà que s'havien de tornar a repetir les eleccions per a constituir un comitè de 13.
FETICO va portar aquesta resolució arbitral als jutjats i aquí és on s'ha vist palès que un sindicat no pot plantejar, d'entrada, una reducció del comitè si no hi ha un motiu clar de discriminació i voluntat de fer-li perdre representants sindicals.
Amb aquesta sentència queda clar que vol i que fa FETICO, defensar sempre els interessos de la direcció de l'empresa, encara que sigui en contra dels treballadors i treballadores o dels seus propis com a "sindicat".
El jutjat els ha condemnat a pagar 180 euros com a sanció per la seva evident mala fe, al mateix temps que ratifica la resolució arbitral.


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es