Archivado en Comunicats

Las Tablas II: Un problema sense estudiar ni resoldre

07-07-2014 Amb motiu del trasllat de 400 treballadors i treballadores al nou centre corporatiu a "Las Tablas" (Madrid), la Direcció no mostra el mínim interès en valorar les propostes de CCOO per millorar les condicions de treball en aquest centre. 


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

 

La resposta de la Direcció al document que CCOO va presentar en la reunió del mes d’abril li manca contingut, en tant que prioritzen l’estalvi de costos a que la plantilla destinada a "Las Tablas" disposi d’un lloc de treball en condicions de salut i seguretat.

No hi ha cap altre criteri, ajudar i millorar la vida als treballadors és un concepte massa abstracte o exòtic per als responsables de l’entitat a l’hora d’avaluar el trasllat. Sembla que desconeguin el tipus de treball que es realitza i que hi ha horaris especials per cobrir les necessitats de molts col·lectius de clients totalment diferents als habituals en banca.

Trobem a faltar la voluntat negociadora que pot haver en les grans empreses que hi ha a la zona i que han procurat facilitar l’accés als seus treballadors, com Telefònica o BBVA, on properament comptaran amb 6.000 treballadors, cosa que potser desconeix també Banc Sabadell i que pot suposar el col·lapse total dels accessos.

Les polítiques de responsabilitat social, la imatge que Banc Sabadell vol transmetre a l’exterior no coincideix en absolut amb la realitat existent en aquest trasllat. La manca de voluntat en facilitar a la plantilla afectada unes condicions òptimes de treball fa créixer la inseguretat i la desmotivació d’una plantilla ja de per si castigada.

Des de CCOO continuarem exigint garanties en els trasllats i en la creació d’un marc de negociació responsable i honesta. Així sí que ens trobaran al seu costat. Altrament només potenciarà un desencís que ja comencem a palpar en tot el territori.

Al revers et mostrem un quadre resum de les nostres peticions i la resposta de la Direcció. Si et trobes en una situació anòmala o tens qualsevol dubte, posa’t en contacte amb el teu delegat / a de referència, o bé dirigeix-te al nostre correu: CCOOgbs@bancsabadell.com


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es