Archivado en Comunicats

Incentius, nòmina, plans de pensions...

Notícies Banc Sabadell

14-03-2014 Aquí podeu llegir unes pinzellades sobre unes qüestions que són d'interès per a tots els empleats.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Incentius

Hem detectat algunes incidències en el cobrament dels incentius (VEP, CREAS…) a la nòmina i ha provocat desconcert entre la plantilla. Si creieu que no us han abonat la quantitat d’incentius que teníeu assignada, ens podeu remetre un correu a la secció sindical, o bé poseu-vos en contacte amb el vostre delegat de CCOO de referència.

Beneficiaris Plans de Pensions

Sigui quin sigui el col·lectiu o col·lectius al qual estigueu adscrits, podeu designar o modificar els beneficiaris a través de la plataforma PROTEO. En cas de provenir de BMN us informem que els beneficiaris que tinguéssiu informats no han estat incorporats, per la qual cosa haureu de tornar a designar-los.

Nòmines

L'increment de conveni en el salari (1'5%) ha estat compensat pel B50, només en cas de percebre aquest concepte. El càlcul ha provocat més d'una consulta, per això volem recordar-vos de la necessitat de repassar sempre els fulls de la nòmina. En la propera nòmina és més que probable que apliquin les noves retencions de la Seguretat Social, que afectarà als tiquets/targetes restaurant i les aportacions als plans de pensions majoritàriament. Vegeu comunicat.

Model 145. Actualització de dades

Cal complimentar el model d’hisenda 145, que podeu trobar a PROTEO > Portal de Gestió de RH > Gestions personals > Comunicació dades per a l’IRPF,  si has tingut una modificació en la unitat familiar. En cas de venir de BMN, i tenir descendents o ascendents al vostre càrrec, és convenient que complimenteu el model encara que no hagi cap canvi en la vostra situació familiar per tal d’assegurar que Banc Sabadell –que probablement també us ho demanarà– té les teves dades correctes per al càlcul de l’IRPF en la nòmina.

Dubtes, consultes

Si teniu qualsevol dubte o consulta, poseu-vos en contacte amb els vostres delegats i delegades de CCOO de la vostra zona, o bé amb la Secció sindical de Comfia-CCOO GBS Catalunya: CCOOcat@bancsabadell.com,  tel. 934 462 108.

Març de 2014

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es