Archivado en Comunicados, Fusiones, Empleo

Integració Unnim - BBVA Estatal

Reunió Comissió de Seguiment Reestruturació Unnim

Ahir 9 d'octubre es va celebrar la Reunió de la Comissió de Seguiment de l'Acord Laboral, a la que se'ns ha informat del resultat de l’última publicació de les 43 vacants ofertades el passat 27 de setembre.


Este artículo se publicó originalmente en BBVA (Sección Sindical BBVA) ,


pdf print pmail

S'han cobert 14 places per petició voluntària i les altres 29 restants han estat adjudicades de forma forçosa , tenint en compte els criteris recollits en el procediment de recol·locacions, que establia que en cas de vacant deserta s'assignaria a aquella persona, que, complint els requisits, tingués menor antiguitat a l'empresa.

En quant al criteri d'assignació dels llocs no coberts, s'ha realitzat tenint en compte la data inicial de publicació , assignant en primer lloc, la més antiga.

El treballador o treballadora a la que se li ha adjudicat la plaça, disposa de 7 dies per rebutjar expressament el trasllat forçós, que donaria lloc a  l'extinció de la relació laboral amb la indemnització corresponent, segons Acord de Reestructuració de 24.10.2012.

L'ocupació de la plaça haurà de fer-se en un termini de 30 dies, a partir de la data de comunicació amb les compensacions econòmiques previstes. En cas d'IT, baixa maternal, etc. s'incorporarà al seu lloc de treball a la finalització d'aquesta situació.

No hi haurà més publicacions de vacants ERO. A partir d'ara, el Banc utilitzarà el sistema de " Apúntate bolsa", per a oferir noves places, i en cas de ser concedida la petició, aquesta persona quedaria fora de l'ERO.

Des de CCOO lamentem que no s'hagin tingut en compte les solucions alternatives que hem plantejat per a reduir al màxim els trasllats forçosos, com és l'ajornament de la decisió de recol·locacions fins a la formalització de les prejubilacions previstes, tenint en compte que així es compelixen els objectius exigits per Brussel·les al procés de reestructuració .

Comprenent la dificultat que suposa un trasllat, ens posem a disposició dels companys i companyes afectades, per a aclarir tots els dubtes i atendre'ls en tot el que sigui necessari.

10 d'octubre de 2013

llegir Comunicat en pdf

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es