Archivado en Comunicats, Previsio Social

Pla de Pensions d'empleats de Banco CAM

Aportació del 2,75% del salari pensionable

20-02-2013 Tant les aportacions addicionals d’alguns partícips que s’han fet malament, com les periòdiques dels prejubilats de l’ERO que s’ha omès en la nòmina de gener, es regularitzaran en la nòmina de Febrer.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Aportacions al Pla

Estem mantenim reunions amb el Banc per modificar el Reglament del Pla de Pensions d’Empleats de Banc Sabadell, amb l’objectiu d’incorporar tots els drets dels empleats procedents de Banco CAM. En aquestes reunions l’empresa ens ha informat que tant les aportacions addicionals d’alguns partícips que s’han fet malament, com les periòdiques dels prejubilats de l’ERO que s’ha omès en la nòmina de gener, es regularitzaran en la nòmina de Febrer.

Quant a l’aportació pactada en l’homologació de condicions per al col·lectiu 4, fixada en el 2,75% del salari pensionable,:

  • Aquesta aportació mai serà inferior al 2,75% sobre el salari real anual de l’any 2012 inclosa la paga de beneficis de març.
  • I mai serà inferior a 762,08 euros anuals. Aquest import es revalora amb el conveni de banca.

A molts de vosaltres no us coincidirà l’import aportat si heu intentat comprovar-ho. L’empresa ha optat per aportar exclusivament el 2,75% sobre els conceptes pensionables de la nòmina i, en cas que l’aportació a final de l’any sigui inferior, aportarà la diferència.

Si voleu comprovar l’aportació mensual, podeu fer servir la taula que hi ha en el document en pdf.

Immobles del pla de pensions

Circulen informacions sobre la greu pèrdua que implica per a la rendibilitat del pla, la valoració dels immobles que són propietat del pla de pensions de Banco CAM a Alacant (Oscar Esplà), a València (Pascual y Genís) i a Barcelona (Passatge Mercader). El dimarts dia 19, l’empresa ens ha facilitat les últimes valoracions que s’han fet per agència independent durant el mes de desembre, les quals es fan habitualment per al tancament de l’exercici anual. L’última valoració comporta una disminució del seu preu en un 11,82%, la qual ha repercutit en la rendibilitat anual del pla en dos punts, però tot i així s’ha tancat l’any 2012 amb una rendibilitat positiva de l’1,5%, tenint en compte que les quotes participatives CAM del pla també han descomptat un 0,13%.

Us informem també que és força probable que l’empresa faci una oferta de recompra al pla d’aquests immobles. Aquesta transacció implicaria una compensació que s’haurà de pactar amb la Comissió de Control del Pla.

Us continuarem informant.

Febrer de 2013

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es