Archivado en Comunicados, Fusiones, Empleo

Sector Financer - BBVA Catalunya

L'adquisició d'UNNIM: incerteses i oportunitats

L’adjudicació d’UNNIM permet al BBVA assolir dos objectius estratègics: d’una banda es converteix en la primera entitat financera espanyola en volum d’actius, superant així al Santander, i de l’altra incrementa una minsa implantació del 7% a Catalunya, fins a consolidar-se ara com la segona entitat financera en gairebé tots els ratis, entre ells el de nombre de sucursals.


Este artículo se publicó originalmente en BBVA (Sección Sindical BBVA) ,


pdf print pmail

Això comportarà, però, que sigui precisament a Catalunya on s’hagi d’afrontar una reestructuració més profunda. BBVA ja ha anunciat que preveu retallar aquí un 20% el nombre d’empleats i un 30% el de sucursals. Ara mateix, el nombre conjunt d’oficines és de 1.048 amb una plantilla de 6.328 persones.  Així, doncs, la integració podria suposar el tancament de 314 centres de treball i la reducció de 1.265 treballadors i treballadores.

Aquesta reordenació ens  proporcionarà oportunitats professionals, però sobre tot moltes incerteses, i requerirà la tutela de les organitzacions sindicals  que haurem de garantir que els processos  es realitzin de forma justa, racional i de la manera menys traumàtica possible.

CCOO que en el passat ja hem liderat amb èxit multitud de processos de fusió i absorció, tornarem a assumir ara aquesta responsabilitat, en la nostra condició de primer sindicat també  a la nova entitat.

Un sindicat fort, la millor garantia.

  Març 2012

llegir Comunicat en pdf

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es