Arxivat a Comunicats

Dissabtes: continuen les negociacions

Banc Sabadell no té en compte les aspiracions de la plantilla

12-12-2009 No ens sembla malament que Banc Sabadell obtingui una avantatja comercial respecte a la competència, però som de l’opinió que les millores de l’empresa s’han de compartir amb els empleats i les empleades


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

(PDF: Cat)

 

 

Dissabtes: continuen les negociacions

Des de l’afirmació manifestada repetidament per part de Recursos Humans que no acordarien en la mateixa línia del Santander, vam presentar una proposta basada en l’anàlisi del que passa en el sector i en els comentaris que ens heu fet arribar, incorporant també la necessitat de mantenir la productivitat que l’empresa exigia. La nostra proposta, que coneixeu, era 6 mesos de jornada intensiva i 6 mesos amb una tarda a la setmana.

En l’última reunió amb l’empresa, vam tornar a insistir en la necessitat d’un acord i, per intentar un acostament de postures, vam ampliar la nostra proposta incorporant una bossa de 25 hores per a formació.

La contraproposta de l’empresa ha estat: 5 mesos des de les 8 hores fins a les 15 hores, 7 mesos amb els dijous treballant fins a les 19 hores amb una hora per dinar (amb ticket restaurant), una bossa de 28 hores, un dia menys de vacances, descomptar un dia i mig de vacances per cada dijous de vacances «d’hivern»...

COMFIA-CCOO considerem que la resposta de l’empresa no té en compte les aspiracions de la plantilla, conseqüentment no creiem que aquesta fórmula ens condueixi a cap acord.

No ens sembla malament que Banc Sabadell obtingui una avantatja comercial respecte a la competència, però som de l’opinió que les millores de l’empresa s’han de compartir amb els empleats i les empleades, per tant, insistim en la nostra proposta: 6 mesos des de les 8 del matí fins a les 3 de la tarda, 6 mesos amb una tarda a la setmana fins a les 19 hores i una bossa de 25 hores per a la formació, reunions..., i ampliar el període de jornada intensiva per al col·lectiu que actualment té horari partit.

Paral·lelament, continuarem cercant alternatives que ens portin a això que creiem que és possible i cal: fer festa els dissabtes.

Continuarem informant.

12 de desembre de 2009

 

Informa't

Sindicat, és Comissions Obreres en el sector del comerç, financer, administratiu, de les TIC, Hostaleria, Telemàrqueting, Oficines, Turisme ...Llegir més


Segeuix-nos en Telegram

On estem


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es