Archivado en Comunicados

NO A LA PROPOSTA DE VACANCES

CC.OO. Caixa Ontinyent- Comunicat

No estem d’acord amb la nova normativa sobre les vacances 2009, puix en res beneficia els treballadors i crea més problemes en algunes oficines amb la plantilla “justeta”


Este artículo se publicó originalmente en Caixa Ontinyent (Comfia CCOO en Caixa Ontinyent) ,


pdf print pmail

En relació a la nota informativa de RRHH del passat 15/01/2009 sobre les vacances 2009, esta secció sindical volem manifestar el següent: 

·   No estem d’acord amb esta proposta de vacances, ja que després de sondejar diverses oficines, la majoria ho valoraven negativament. 

·   Hi ha fins i tot treballadors que han hagut de modificar el pla previst de vacances per ajustar-se a les noves “circumstàncies”, atés que la Caixa no enviarà substitut. 

·   Les oficines sense substitut estaran en alguns casos la meitat o més de l’any amb una persona menys a l’oficina. 

·   També dubtem de la viabilitat de compartir un empleat en el mes d’agost a les oficines menudes, i no ens agradaria estar en la pell de la persona a “compartir” entre dos oficines. 

·   Des de CC.OO. volem remarcar que és obligació de l’Entitat dotar adequadament la plantilla de cada oficina, enviant substitut sempre que siga necessari (vacances, baixes per malaltia, baixes per maternitat/paternitat, absències sindicals, permisos per estudis, etc.). 

·   Resulta “sorprenent” que algunes oficines que habitualment prolonguen la jornada, entenem que no pel gust dels treballadors, ara es troben que durant bona part del temps encara en seran un menys. 

·   Des d’ací fem una crida als delegats de les oficines perquè reclamen una dotació justa de l’oficina, i que si tenen cap dificultat es posen en contacte amb nosaltres. 

·   I per descomptat recordem, una vegada més, que la nostra major obligació com a treballadors és complir amb l’horari laboral establert, i que qualsevol excés sobre eixe horari (fins i tot si es tracta de formació) ha de ser remunerat un 75% per damunt de l’hora ordinària. 

·   Per últim, i davant la sorprenent declaració dels representants de l’Entitat que el sistema està “experimentant-se” i és replantejable, ens agradaria que ens informaren de quins van a ser els criteris de valoració o com es mesurarà el grau de satisfacció de les oficines. 

 

Salutacions ben cordials i recordeu que, com sempre, estem a la vostra disposició davant qualsevol dubte que tingueu sobre este o altre tema.

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es