Archivado en Comunicats, socio economic

comunicat

nova Mesa Negociadora del Conveni


El pr貌xim 27 de Gener es constituir脿 la nova Mesa Negociadora del Conveni.

CCOO en disposici贸 de tornar-lo a signar immediatament.pdf
print
pmail

Com inform脿vem a la nostra circular del passat 29 d'octubre, el grup d'organitzacions que conformen la CIC ha provocat l聮anul聲laci贸 del Conveni de les Caixes d'Estalvi 2007-2010 per part de l'Audi猫ncia Nacional. Encara que la sent猫ncia no 茅s ferma 聳est脿 recorreguda per CCOO, CSICA i ACARL- no 茅s menys cert que, ara per ara, el Conveni est脿 invalidat.

Durant aquest per铆ode CCOO hem centrat els nostres esfor莽os en aconseguir, d'una banda que el Conveni se segueixi aplicant amb normalitat per evitar qualsevol perjudici a les plantilles 聳objectiu que hem aconseguit fins al moment- i, per una altra donar els passos necessaris perqu猫 pugui procedir-se novament a la seva signatura el m茅s aviat possible.

En aquest sentit va tenir lloc el dia 8 de gener una reuni贸 amb l'objectiu d'intentar la constituci贸 d'una nova taula negociadora que procedeixi a validar el Conveni. La concurr猫ncia de diferents certificats, emesos tots ells per la Administraci贸, per貌 amb diferents dades, va impossibilitar aquesta constituci贸. Per aix貌 es va acordar per la majoria de les organitzacions sindicals -CCOO, UGT, CSICA i CIG- (CIC no va acceptar aquest acord) efectuar una petici贸 conjunta a l聮Administraci贸 perqu猫 emeti un nou certificat amb les dades electorals del sector de les Caixes d'Estalvi.

Ens hem citat per al pr貌xim dia 27 de gener per a procedir a la constituci贸 de la taula negociadora i signar un altre cop el Conveni, una vegada aclarida la representaci贸 que correspongui a cada sindicat.

No oblidem que aquest Conveni ens garanteix, entre altres coses:

Els increments salarials fins al final del 2010, amb un increment del 2% en 2008 que ha quedat per sobre del 1,5% de l'IPC.

El Plus Conveni Lineal, m茅s el Plus Conveni Variable segons Nivell.

Tres tardes m茅s de dijous i un dia afegit de perm铆s.

- La quantia m铆nima de 186.000 euros en els pr茅stecs d'habitatge i la reducci贸 de la quota, en augmentar el per铆ode d聮amortitzaci贸 fins a 35 anys.

- La millora en l'Ajut d'Estudis per a fills, especialment per a guarderies.

- Els aven莽os en d聮altres mat猫ries, per exemple m茅s permisos per a la conciliaci贸, l聮elaboraci贸 de plans d'igualtat o la millora en l'Ajut d'Estudis d聮empleats amb la incorporaci贸 dels post-graus.

Un bon Conveni, que ja ho era quan es va signar a l'octubre de 2007, i que les circumst脿ncies per les quals estem travessant el fan encara millor.

CCOO estem en disposici贸 de signar novament el Conveni i esperem que cap sindicat cometi la irresponsabilitat de deixar sense Conveni als treballadors i treballadores de les Caixes.                                           
        
12 de gener de 2009 聳 com. 2/09

 Afilia't a  COMFIA-CCOO
compromesos amb tu


"Estar al dia@dia.net t'interessa"
Si vols rebre les noticies del sector gratu茂tament, suscriu-te.