Archivado en Comunicados

CC.OO. Caixa Ontinyent- Comunicat

CCOO CELEBRA EL SEU SEGON CONGR脡S INTERCOMARCAL A ONTINYENT


El Congr茅s reunix 121 delegats i delegades de tots els territoris i sectors d聮estes comarques. Paco Molina cessar脿 en el c脿rrec de Secretari General. Per substituir-lo es perfila Manuela Pascual, actual responsable de FITEQA.

 pdf
print
pmail

La Uni贸 Intercomarcal de CC.OO. de les comarques centrals (la Vall d'Albaida, la Costera, la Canal de Navarr茅s, l'Alcoi脿 i el Comtat) celebrem dimecres 5 de novembre de 2008, el nostre 2n. Congr茅s Intercomarcal en el restaurant el C煤gol d'Ontinyent, al qual assistiran 121 delegats i delegades de tots els territoris i sectors d'estes comarques.

En este Congr茅s farem balan莽 de l'activitat sindical dels 煤ltims 4 anys, aix铆 com debatrem els Estatuts i les Pon猫ncies d'actuaci贸 i organitzaci贸 per als pr貌xims 4 anys. 脡s de destacar que durant este temps s'ha doblat el nombre d'afiliats, passant de 5.000 als actuals 10.000. CC.OO tamb茅 ha refor莽at la seua posici贸 de for莽a sindical majorit脿ria en la zona, passant de 1.106 delegats i una representativitat del 49,77% en 2004, a 1.189 delegats i un percentatge del 53,68% en 2008, enfront dels 649 delegats i 29,30% d'UGT.

Tot aix貌 en un entorn que ha sigut especialment dif铆cil estos 4 anys, en els quals s'han produ茂t tancaments d'empreses 聳principalment del sector t猫xtil- i diversos expedients de regulaci贸 d'ocupaci贸, augmentant la desocupaci贸 en 6.000 persones en el conjunt de les cinc comarques.

Finalment, assenyalar que Paco Molina, l'actual secretari general, cessar脿 en el seu actual c脿rrec ja que optar脿 a la direcci贸 del sindicat al Pa铆s Valenci脿. Per substituir-lo es perfila l'actual responsable de la Federaci贸 del T猫xtil i Pell 聯FITEQA聰 en les comarques centrals, Manuela Pascual, que comptar脿 amb el suport de l'actual direcci贸.

 

 

Secci贸 Sindical CCOO Caixa Ontinyent

https://www.ccoo-servicios.es/caixaontinyent/

caixaontinyent@comfia.ccoo.es