Archivado en Comunicados

CCOO CELEBRA EL SEU SEGON CONGRÉS INTERCOMARCAL A ONTINYENT

CC.OO. Caixa Ontinyent- Comunicat

El Congrés reunix 121 delegats i delegades de tots els territoris i sectors d’estes comarques. Paco Molina cessarà en el càrrec de Secretari General. Per substituir-lo es perfila Manuela Pascual, actual responsable de FITEQA.

 


Este artículo se publicó originalmente en Caixa Ontinyent (Comfia CCOO en Caixa Ontinyent) ,


pdf print pmail

La Unió Intercomarcal de CC.OO. de les comarques centrals (la Vall d'Albaida, la Costera, la Canal de Navarrés, l'Alcoià i el Comtat) celebrem dimecres 5 de novembre de 2008, el nostre 2n. Congrés Intercomarcal en el restaurant el Cúgol d'Ontinyent, al qual assistiran 121 delegats i delegades de tots els territoris i sectors d'estes comarques.

En este Congrés farem balanç de l'activitat sindical dels últims 4 anys, així com debatrem els Estatuts i les Ponències d'actuació i organització per als pròxims 4 anys. És de destacar que durant este temps s'ha doblat el nombre d'afiliats, passant de 5.000 als actuals 10.000. CC.OO també ha reforçat la seua posició de força sindical majoritària en la zona, passant de 1.106 delegats i una representativitat del 49,77% en 2004, a 1.189 delegats i un percentatge del 53,68% en 2008, enfront dels 649 delegats i 29,30% d'UGT.

Tot això en un entorn que ha sigut especialment difícil estos 4 anys, en els quals s'han produït tancaments d'empreses –principalment del sector tèxtil- i diversos expedients de regulació d'ocupació, augmentant la desocupació en 6.000 persones en el conjunt de les cinc comarques.

Finalment, assenyalar que Paco Molina, l'actual secretari general, cessarà en el seu actual càrrec ja que optarà a la direcció del sindicat al País Valencià. Per substituir-lo es perfila l'actual responsable de la Federació del Tèxtil i Pell “FITEQA” en les comarques centrals, Manuela Pascual, que comptarà amb el suport de l'actual direcció.

 

 

Secció Sindical CCOO Caixa Ontinyent

https://www.ccoo-servicios.es/caixaontinyent/

caixaontinyent@comfia.ccoo.es

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es