Archivado en Comunicats, socio economic

comunicat

C.I.C. judici al Conveni


Suposaria deixar sense efecte els increments salarials, la cl脿usula de garantia davant del desviament de l'IPC, aix铆 com la resta de millores aconseguides .


pdf
print
pmail

Un 聯conglomerat聰 de sindicats demana que anul聲lin el Conveni de les Caixes d'Estalvis

El 14 d'octubre tindr脿 lloc a l'Audi猫ncia Nacional el judici per la demanda presentada per la Confederaci贸 Intersindical de Caixes (CIC) a trav茅s de la qual pretenen la impugnaci贸 del Conveni Col聲lectiu de Caixes d'Estalvis per al per铆ode 2007-2010. Els sindicats que formen part d'aquesta organitzaci贸 i que demanen l'anul聲laci贸 del Conveni s贸n:

Alternativa Sindical Caja Madrid SEC  Catalunya, CECA, Sabadell, Terrassa 
ASPROMONTE  Caja Sur  SATE  Bancaja 
ASIPA  CAI SICAM CAM 
APECASYC Caja Cantabria  SECAR  UNICAJA 
FEC la Caixa  SELG  Caja Granada 

Amb aquesta demanda CIC intenta que es reconegui per via judicial una representativitat que no van assolir a trav茅s de les urnes, anteposant els seus propis interessos als de les plantilles de les Caixes d'Estalvis a les quals, de prosperar les seves pretensions, podrien deixar sense la protecci贸 del conveni col聲lectiu.

Perqu猫 no c脿piguen dubtes sobre les seves intencions, reprodu茂m el 聯suplico聰 de la seva demanda: 聯Suplico a la Sala.........que dicte sentencia por la que se anule la constituci贸n ilegal de la Comisi贸n Negociadora del Convenio Colectivo de las Cajas de Ahorros, al excluir del banco social de la misma a la actora CIC, determinando esa anulaci贸n la de todas las actuaciones posteriores, incluida la aprobaci贸n del convenio, que debe quedar por tanto anulado por ilegalidad.........聰

Mai uns pocs han pret猫s perjudicar a tants. Tenint en compte l'actual situaci贸 d'inestabilitat financera i incertesa generalitzada en el nostre sector, el fet de pretendre l'anul聲laci贸 del conveni col聲lectiu 茅s, com a m铆nim, un acte d'imprud猫ncia, ja que podria posar en perill les millores que cont茅: increments salarials amb cl脿usula de revisi贸 de l'IPC, 3 tardes m茅s de dijous, un dia m茅s de perm铆s, millores en conciliaci贸, ajuda d'estudis, etc猫tera.

Comfia-CCOO ( un dels firmants d'aquest Conveni juntament amb CSICA) ha recorregut un llarg cam铆 per a assolir aquestes millores i farem tot el que estigui al nostre abast per a defensar la seva vig猫ncia, ja que no nom茅s ha demostrat ser aquest un bon Conveni pels seus continguts sin贸 que va suposar un encert haver-lo signat en el moment que es va fer. A ning煤 se li escapa que la situaci贸 actual ens duria a un escenari de negociaci贸 totalment diferent i, per descomptat, pitjor.

 Afilia't a  COMFIA-CCOO
compromesos amb tu


"Estar al dia@dia.net t'interessa"
Si vols rebre les noticies del sector gratu茂tament, suscriu-te.