Archivado en Comunicats, Salut Laboral

El Tribunal suprem declara l'atracament com a risc laboral

“El Tribunal Suprem confirma íntegrament la sentència de l'Audiència Nacional, desestimant cadascuna de les al•legacions presentades per la patronal de Caixes d'Estalvi.”


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Aquesta sentència obliga, a les Caixes condemnades, a avaluar els riscos derivats de violència, d'acord amb la Llei Laboral, protegint principalment a les persones, abans que els objectes patrimonials, amb independència que hagin de complir altres normes relatives a l'ordre públic o les ordenances municipals.

Des de Comfia entenem que amb aquesta sentència els treballadors i les treballadores inclosos en aquest grup de risc no poden ser obligats a treballar sense protecció suficient per a la seva integritat física i psíquica.

Des de COMFIA-CCOO valorem molt positivament aquesta sentència que no només afecta als treballadors dels sectors financers, sinó que ha de ser aplicable a tots aquells treballadors i treballadores subjectes a riscos derivats de violència

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es