Archivado en Comunicats, socio economic

A Barcelona del 28 de juny a l'1 de juliol

M茅s d'un centenar d'organitzacions sindicals del m贸n participaran en el di脿leg 'Cultures del Treball'


El Di脿leg de Les Cultures del Treball 茅s un dels grans debats que organitza el F贸rum de les Cultures 2004. Reunir脿 a m茅s d'un centenar d'organitzacions de tot el m贸n membres de la CES, la CIOSL i la CMT.


pdf
print
pmail
En el di脿leg participaran treballadors, sindicalistes, experts i personalitats per a construir de forma col路lectiva les respostes als interrogants que obren les incerteses de la globalitzaci贸 econ貌mica. El resultat del di脿leg vol ser un manifest a favor d'una nova cultura solid脿ria i sostenible del treball en tot el m贸n, obert a les diferents tradicions, cultures i pr脿ctiques dels treballadors.

El Di脿leg s'organitza entorn de quatre grans eixos que es debatran durant els quatre dies: Un diagn貌stic: 'Treball entre present i futur'; una an脿lisi: 'Globalitzaci贸 i ocupaci贸'; Un objectiu: 'L'ocupaci贸 per a tots 茅s possible' i una reflexi贸: 'Sindicats: reptes i canvis'. Cadascun dels eixos contar脿 amb tres tallers de debat, una taula rodona i una confer猫ncia plen脿ria.

Aquest di脿leg est脿 dirigit per Emilio Gabaglio, exsecretari general de la CES (Confederaci贸 Europea de Sindicats) i hi intervindran personalitats del m贸n sindical com els secretaris generals de la CIOSL, Guy Ryder, de la CMT, Willy This, de la CES, John Monks, i evidentment, els secretaris generals de CCOO i UGT tant a nivell Estatal com de Catalunya. Tamb茅 intervindran personalitats pol铆tiques com els ministres de Treball d'Argentina, Carlos Presa, i Brasil, Jacques Wagner, o la ex-comiss脿ria de la UE, Anna Diamantopoulos, i experts en distints temes a tractar com Richard Sennet (EUA), Marco Aurelio Garc铆a (Brasil), Samir Amin (Egipte), Odile Quintin (Fran莽a), Susan George (Fran莽a), Manuel Castells (Espanya) o Alain Touraine (Fran莽a).

Per a m茅s informaci贸:

Joana Agudo, secret脿ria de Pol铆tica Internacional de CC.OO. de Catalunya: 609.752.888