Archivado en Comunicats

Atenció a les normes a Banc Sabadell

COMFIA-CCOO estem exigint les mesures contra les excessives càrregues de treball.

27 06 08 Cal complir de manera escrupolosa les normes que imposa l’empresa, és veritat que, de vegades, no és fàcil fer-ho, tenint en compte la pressió de la feina, les cues de clients...


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Atenció a les normes


Possiblement esteu informats que quatre companys i companyes de diferents oficines de Tarragona han rebut una amonestació de l'empresa perquè no es van ajustar a l'operativa establerta pel que fa al pagament dels xecs.


Des de COMFIA-CCOO hem insistit moltes vegades que cal complir de manera escrupolosa les normes que imposa l'empresa. Som conscients que de vegades no és fàcil fer-ho, tenint en compte la pressió de la feina, les cues de clients que es formen davant de les caixes, el telèfon que no para de sonar o el timbre de la porta quan algú pretén entrar a l'oficina. Tot això és cert i des de COMFIA-CCOO estem exigint les mesures contra les excessives càrregues de treball.


Tanmateix, aquesta situació encara ens ha de fer més conscients de la necessitat de complir les normes i de tenir en compte totes les prevencions que calguin per evitar les situacions incòmodes.


Per estar ben informats no oblideu de consultar:

· CANAL BS / NORMES DE TREBALL / SERVEIS / 3102 XECS DE COMPTE CORRENT

Al mateix temps, ens posarem en contacte amb l'empresa perquè estudiï l'establiment de mesures perquè el sistema mateix avisi sobre les situacions de risc (import dels xecs...). Per ampliar la informació o consultar dubtes podeu posar-vos en contacte amb el nostre delegat a Tarragona, Ignasi Pagès, trucar als telèfons 937 289 376 o 934 462 108, o enviar un correu electrònic a ccoo1@bancsabadell.com.


Juny de 2008


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es