CCOO Federaci贸n Servicios

Logo 1

Atenci贸 a les normes a Banc Sabadell

Atenci贸 a les normes a Banc Sabadell


27 06 08 Cal complir de manera escrupolosa les normes que imposa l聮empresa, 茅s veritat que, de vegades, no 茅s f脿cil fer-ho, tenint en compte la pressi贸 de la feina, les cues de clients...

Atenci贸 a les normes


Possiblement esteu informats que quatre companys i companyes de diferents oficines de Tarragona han rebut una amonestaci贸 de l'empresa perqu猫 no es van ajustar a l'operativa establerta pel que fa al pagament dels xecs.


Des de COMFIA-CCOO hem insistit moltes vegades que cal complir de manera escrupolosa les normes que imposa l'empresa. Som conscients que de vegades no 茅s f脿cil fer-ho, tenint en compte la pressi贸 de la feina, les cues de clients que es formen davant de les caixes, el tel猫fon que no para de sonar o el timbre de la porta quan alg煤 pret茅n entrar a l'oficina. Tot aix貌 茅s cert i des de COMFIA-CCOO estem exigint les mesures contra les excessives c脿rregues de treball.


Tanmateix, aquesta situaci贸 encara ens ha de fer m茅s conscients de la necessitat de complir les normes i de tenir en compte totes les prevencions que calguin per evitar les situacions inc貌modes.


Per estar ben informats no oblideu de consultar:

路 CANAL BS / NORMES DE TREBALL / SERVEIS / 3102 XECS DE COMPTE CORRENT

Al mateix temps, ens posarem en contacte amb l'empresa perqu猫 estudi茂 l'establiment de mesures perqu猫 el sistema mateix avisi sobre les situacions de risc (import dels xecs...). Per ampliar la informaci贸 o consultar dubtes podeu posar-vos en contacte amb el nostre delegat a Tarragona, Ignasi Pag猫s, trucar als tel猫fons 937 289 376 o 934 462 108, o enviar un correu electr貌nic a ccoo1@bancsabadell.com.


Juny de 2008