Archivado en Comunicats, socio economic

Marxa econòmica de l'Entitat

CCOO demana una reunió amb la Direcció per parlar de l'evolució econòmica de l'Entitat


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Fa uns dies, el nostre director General informava abastament, a través dels mitjans de comunicació, aixi com a la Intranet de la Caixa, del creixement dels beneficis de l’Entitat en el primer trimestre de 2008.

Tothom sap que la Caixa presenta estats financers tan a nivell individual (com a Caixa només), així com a nivell consolidat (Caixa + filials), i que ambdós no tenen perquè ser coincidents.

En una darrera i recent informació recollida a la premsa es parla d’un descens significatiu dels beneficis del primer trimestre. És evident que aquesta no és una bona noticia, i entenem que la diferència entre aquestes informacions ve donanda pel fet que cadascuna d’elles parla d’estats financers diferents, uns a nivell consolidat i l’altre a nivell individual.

Per tant, i per tenir informació de primera mà sobre aquest tema, hem sol·licitat a la Direcció,com ja vam fer fa uns messos, una reunió amb la representació laboral per tal de rebre informació sobre la marxa de la Caixa, i també de les seves filials.

Entenem que, a més, la Direcció, per tal de calmar certs neguits entre els clients hauria de fer arribar un missatge clar i argumentat de la marxa de la Caixa a tota la plantilla. 

 

 

 

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es