Archivado en Comunicados, Salario

CC.OO. Caixa Ontinyent- Comunicat

CCOO EDITA EL TEXT REF脫S DEL CONVENI 2007-2010


CC.OO. no es limita a conquistar drets, sin贸 que per mitj脿 de la seua difusi贸 massiva i permanent els posa a l'abast de les treballadores i els treballadors. Este 茅s l'objectiu que t茅 l'edici贸 i distribuci贸 del text del Conveni entre els m茅s de 30.000 afiliats i afiliades de CC.OO. en les Caixes d'Estalvis.pdf
print
pmail

L'encert de la firma, per part de CC.OO.*, del Conveni Col路lectiu de les Caixes d'Estalvis per als anys 2007-2010 radica no sols en l'abast de les mat猫ries que cont茅, sin贸 tamb茅 que per a les plantilles ser脿 una esp猫cie de 聯paraig眉es protector聰 per a este per铆ode d'incertesa econ貌mica, els efectes de la qual s'estan deixant sentir amb inusitada duresa en les entitats en les quals treballem.

 

Si repassem els principals temes acordats coincidirem que 茅s un Conveni molt complet, que t茅 un poc de tot i prou d'unes quantes coses:

 

M茅s capacitat adquisitiva 

Un Conveni que, a m茅s de garantir-nos l'IPC real durant tota la seua vig猫ncia (la inflaci贸 de Maig ha arribat al 4,6%), incrementa en m茅s d'un punt sobre l聮IPC el nivell salarial a l'establir, amb car脿cter permanent, un Plus Conveni per l'import corresponent a 录 de paga del salari base del Conveni del Nivell que ostente cada persona, addicional al Plus Conveni fix.

Un Conveni que incrementa les ajudes de formaci贸, amb especial menci贸 al 53% de pujada de l'Ajuda de Guarderia, que passa de 556 聙 a 850聙 en 2010.

Un Conveni que incrementa en un 60% la quantia m铆nima del pr茅stec vivenda, que passa de 117.000聙 a 186.000聙, a m茅s de reduir la quota al situar en 35 anys el termini d'amortitzaci贸. 

 

M茅s temps per a viure

Un Conveni que millora els permisos per naixement, adopci贸 o acolliment, ampliant la possibilitat de reducci贸 de jornada a cura de familiars, possibilitant permisos i exced猫ncies per raons familiars i formatives.

Un Conveni que incorpora la lliuran莽a de tres vesprades m茅s de dijous (a Nadal) i l'ampliaci贸  d'un dia de perm铆s. 

 

M茅s camins per a avan莽ar

Un Conveni que est茅n l'Ajuda d'Estudis a Postgraus, avan莽ant en la l铆nia demandada per unes plantilles que s'incorporen en gran manera ja amb formaci贸 universit脿ria.

Un Conveni que augmenta la protecci贸 contra la viol猫ncia de g猫nere a trav茅s del dret preferent a reserva de lloc i cobertura de vacants, la justificaci贸 d'abs猫ncies o faltes de puntualitat i el dret a reducci贸 de jornada.

Un Conveni que continuar脿 impulsant el cam铆 cap a la Igualtat a trav茅s de la Comissi贸 Sectorial creada a este efecte.

Un Conveni que consagra l'obligaci贸 de les Caixes de negociar l'aplicaci贸 dels horaris singulars que el Conveni va establir en 1992, evitant la discrecionalitat en esta mat猫ria que s'havia produ茂t en algunes caixes. 

 

I tamb茅....., ho millorem en les empreses 

Junt amb tot a莽貌, el propi Conveni establix la possibilitat de la seua adaptaci贸 i millora en cada una de les empreses, al tindre incorporat un article que d贸na carta de naturalesa als m煤ltiples acords que hem aconseguit en les diverses caixes d'estalvis.

 

Coneix els teus drets; exercix-los

Per貌 per a poder exercir els drets cal con茅ixer-los. 脡s per a莽貌 que CC.OO. no es limita a conquistar-los sin贸 que per mitj脿 de la seua difusi贸 massiva i permanent els posa a l'abast de les treballadores i els treballadors.

Este 茅s l'objectiu que t茅 l'edici贸 i distribuci贸 del text del Conveni entre els m茅s de 30.000 afiliats i afiliades de CC.OO. en les Caixes d'Estalvis.

 

Este text ref贸s est脿 disponible per a la seua consulta en la p脿gina web http://www.comfia.net.

 

* El Conveni Col路lectiu 2007-2010 va ser subscrit per CC.OO. i CSICA.

 

Secci贸 Sindical CCOO Caixa Ontinyent

https://www.ccoo-servicios.es/caixaontinyent/

caixaontinyent@comfia.ccoo.es