Archivado en Comunicats, socio economic

CCOO defensa la naturalesa juridica de les caixes

No a les privatitzacions

En aquests temps de tanta convulsió financera, amb clares intencions per part de certs grups econòmics favorables a les privatitzacions de les Caixes, CCOO com a sindicat majoritari del sector estalvi, ha defensat sempre l’actual naturalesa jurídica de les Caixes.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Sentència del Suprem estimant el recurs de CC.OO.

Contra el Reglament de quotes participatives de les caixes d’estalvis

El Tribunal Suprem ens ha donat la raó, estimant la part fonamental del recurs contenciós-administratiu presentat contra el Reglament de Quotes Participatives (R.D. 302/2004), per COMFIA-CC.OO. i cinquanta consellers generals de 15 caixes d’estalvis, membres de CCOO, representant a empleats i empleades, i a impositors i impositores. (resum de la nostra nota d’intranet de 17.11.2005)

Els preceptes anul•lats pel Tribunal Suprem:

 -Rebuig del dret de veto dels titulars de quotes contra els Òrgans de Govern de les entitats.

 -Rebuig de la facultat dels partícips de quotes d’impedir l’amortització anticipada de quotes, la qual cosa suposava un altre veto al poder de decisió dels Òrgans de Govern de les caixes.

Front als poderosos grups financers, polítics i mediàtics que   pretenen apropiar-se de les caixes d’estalvis, mitjançant instruments com les quotes participatives, CCOO es manté ferma en la seva defensa de la naturalesa jurídica de les caixes.


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es