Archivado en Comunicats, beneficis socials

CCOO presenta les primeres so·licituds per a reclamar l'aplicació correcta de l'antiguitat

La Secció Sindical ja ha presentat la primera tramesa de sol·licituds al Departament de Recursos, perquè apliquin la sentència guanyada per aquesta Secció Sindical i que afecta a un nombre molt considerable de treballadors i treballadores.

 

 

 

 


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

De fet, tots aquells i aquelles que esteu treballant des de l’any 1984 i que heu tingut un contracte temporal sou potencials beneficiaris d’aquesta sentència.

De la importància d’aquesta decisió del Tribunal Suprem ja us vàrem fer cinc cèntims en altres comunicats, ara només us volem recordar que heu d’enviar-nos la sol·licitud que acompanyem al nostre escrit, de manera que puguem, el més aviat possible, enviar una nova tanda de reclamacions al Departament de Recursos. No us demoreu, si us plau.

Val la pena recordar que només Comissions Obreres ha treballat el tema de les concatenacions de contractes i les antiguitats, l’any 2004 ja vàrem resoldre part de la qüestió, amb més de 200 persones beneficiades aleshores i ara amb aquesta Sentencia del Tribunal Suprem es resolen la resta de situacions, que afecten a un nombre molt considerable de treballadors i treballadores.

Us adjuntem de nou l’adreça de la pàgina web de la Seguretat Social, per accedir a la vostra vida laboral, que ens hauríeu d’enviar també a la Secció Sindical de Comissions Obreres per tal de fer un seguiment acurat de la vostra reclamació. L’adreça és la següent:

http://www.seg-social.es/Internet_1/Lanzadera/index.htm?LANG=1&URL=50

Restem a la vostra disposició per aclarir-vos qualsevol dubte que tingueu sobre aquest tema.

 

 

 

 

 

CCOO TREBALLA PER A TOTS VOSALTRES

 

 

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es