CCOO Federaci贸n Servicios

Logo 1

CCOO presenta les primeres so路licituds per a reclamar l'aplicaci贸 correcta de l'antiguitat


La Secci贸 Sindical ja ha presentat la primera tramesa de sol路licituds al Departament de Recursos, perqu猫 apliquin la sent猫ncia guanyada per aquesta Secci贸 Sindical i que afecta a un nombre molt considerable de treballadors i treballadores.

 

 

 

 


De fet, tots aquells i aquelles que esteu treballant des de l聮any 1984 i que heu tingut un contracte temporal sou potencials beneficiaris d聮aquesta sent猫ncia.

De la import脿ncia d聮aquesta decisi贸 del Tribunal Suprem ja us v脿rem fer cinc c猫ntims en altres comunicats, ara nom茅s us volem recordar que heu d聮enviar-nos la sol路licitud que acompanyem al nostre escrit, de manera que puguem, el m茅s aviat possible, enviar una nova tanda de reclamacions al Departament de Recursos. No us demoreu, si us plau.

Val la pena recordar que nom茅s Comissions Obreres ha treballat el tema de les concatenacions de contractes i les antiguitats, l聮any 2004 ja v脿rem resoldre part de la q眉esti贸, amb m茅s de 200 persones beneficiades aleshores i ara amb aquesta Sentencia del Tribunal Suprem es resolen la resta de situacions, que afecten a un nombre molt considerable de treballadors i treballadores.

Us adjuntem de nou l聮adre莽a de la p脿gina web de la Seguretat Social, per accedir a la vostra vida laboral, que ens haur铆eu d聮enviar tamb茅 a la Secci贸 Sindical de Comissions Obreres per tal de fer un seguiment acurat de la vostra reclamaci贸. L聮adre莽a 茅s la seg眉ent:

http://www.seg-social.es/Internet_1/Lanzadera/index.htm?LANG=1&URL=50

Restem a la vostra disposici贸 per aclarir-vos qualsevol dubte que tingueu sobre aquest tema.

 

 

 

 

 

CCOO TREBALLA PER A TOTS VOSALTRES