Archivado en

Ara la patronal ha de prendre bona nota, el missatge és clar i alt, els treballadors i treballadores estan més que farts de les condicions laborals

Rotund èxit de participació en la jornada de vaga a telemàrqueting convocada per a avui dia 9 de juny

En la pràctica totalitat de les empreses del sector de telemàrqueting distribuïdes per tot el territori nacional, s'està secundant l'atur de 24 hores convocat per a avui 9 de juny, constatant-se en aquests moments, en els torns de matí i els de la nit passada, un seguiment de la Vaga que està superant el 90% en les distintes plataformes i serveis.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

La immensa majoria dels més de 50.000 treballadors i treballadores han abandonat els seus cascs i els serveis telefònics de les empreses financeres, d'assegurances, de distribució d'energia, de comunicacions, de transport, etc., han quedat desatesos.

Com ja va ocórrer en els anteriors aturs parcials d'una hora desenvolupats els dies 14, 17 i 18 de maig, i els dies 27 i 28 de maig, en els aturs de dues hores, les plantilles han secundat en gairebé la seva totalitat la convocatòria de vaga, no presentant-se als seus llocs de treball i deixant sense servei telefònic a Renfe, Companyies d'Electricitat i Gas, Companyies Telefòniques i d'Internet, Televisió de Pagament, Banca Telefònica... Els serveis (061, 080, 085, 112) d'emergència i urgència s'han atès amb serveis mínims.

Alhora, de rotund èxit igualment es pot valorar la participació en les manifestacions que s'han convocat per a aquest matí en les ciutats més importants.

Tot i els intents per a desmobilitzar a les seves plantilles, la patronal no ho ha aconseguit, pel que ha de prendre bona nota, el missatge està sent clar i alt, els treballadors i treballadores d'aquest sector estan més que farts de les condicions laborals que sofreixen. Estan farts de la precarietat dels seus contractes de treball.


Seguirem informant.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es