CCOO Federación Servicios

Logo 1

Rotund èxit de participació en la jornada de vaga a telemàrqueting convocada per a avui dia 9 de juny

Rotund èxit de participació en la jornada de vaga a telemàrqueting convocada per a avui dia 9 de juny


En la pr√†ctica totalitat de les empreses del sector de telem√†rqueting distribu√Įdes per tot el territori nacional, s'est√† secundant l'atur de 24 hores convocat per a avui 9 de juny, constatant-se en aquests moments, en els torns de mat√≠ i els de la nit passada, un seguiment de la Vaga que est√† superant el 90% en les distintes plataformes i serveis.

La immensa majoria dels més de 50.000 treballadors i treballadores han abandonat els seus cascs i els serveis telefònics de les empreses financeres, d'assegurances, de distribució d'energia, de comunicacions, de transport, etc., han quedat desatesos.

Com ja va ocórrer en els anteriors aturs parcials d'una hora desenvolupats els dies 14, 17 i 18 de maig, i els dies 27 i 28 de maig, en els aturs de dues hores, les plantilles han secundat en gairebé la seva totalitat la convocatòria de vaga, no presentant-se als seus llocs de treball i deixant sense servei telefònic a Renfe, Companyies d'Electricitat i Gas, Companyies Telefòniques i d'Internet, Televisió de Pagament, Banca Telefònica... Els serveis (061, 080, 085, 112) d'emergència i urgència s'han atès amb serveis mínims.

Alhora, de rotund èxit igualment es pot valorar la participació en les manifestacions que s'han convocat per a aquest matí en les ciutats més importants.

Tot i els intents per a desmobilitzar a les seves plantilles, la patronal no ho ha aconseguit, pel que ha de prendre bona nota, el missatge està sent clar i alt, els treballadors i treballadores d'aquest sector estan més que farts de les condicions laborals que sofreixen. Estan farts de la precarietat dels seus contractes de treball.


Seguirem informant.