Archivado en Comunicats, socio economic

Que no t'expliquin CONTES...


Pepito Grillo o Pinotxo?pdf
print
pmail

El conveni suposa una substancial millora de la nostra capacitat adquisitiva: Per damunt de la majoria de convenis firmats aquest any, i per tres vies:


Substancial increment del Plus Conveni en 0,25 pagues de salari base i 60 euros lineals, el que suposa m√©s d¬íun punt per damunt d¬íIPC a segons quines caixes.,

Increment d¬íaltres conceptes, especialment l¬íAjut Guarderia (prop de 300 ¬Ä).

Increment en un 60% de la quantia per a compra d¬íhabitatge i menor quantia al augmentar el termini.

A més, el Conveni ens protegeix enfront dels dos factors que més perjudiquen el nostre salari:

 1¬ļ   Que es ¬ďdesboqui¬Ē la inflaci√≥.
 2¬ļ   Que, si aix√≤ passa, no tinguem Conveni que ens empari.
 
Per tant, sorpr√®n que altres sindicats no valorin que durant 4 anys tinguem garantit l¬íIPC real amb cl√†usula de  revisi√≥ a l¬íal√ßa i retroactiva, i m√©s quan l¬íIPC interanual a octubre ha arribat al  3,6%.

El 47% dels membres del ¬ďPlenario de Ahorro¬Ē de UGT va votar a favor de la firma del Conveni.

A part que entenguem que la falta d¬íarguments obliga a titulars tipus ¬ďPremsa Groga¬Ē, la afirmaci√≥ de l¬íesquerra resulta contradict√≤ria amb aquest fet. Cap deduir que, o b√© un 47% de la UGT d¬íEstalvi desitja carregar-se la jornada continuada (esperem que no) o b√© aquesta afirmaci√≥ √©s falsa a posta

El Juliol, UGT va presentar a ACARL una proposta per obrir fins un 3% d¬íoficines singulars sense necessitat d'acord laboral. 
Cal afegir a m√©s aquesta circumst√†ncia, ja que ACARL va fer p√ļblica aquesta proposta, presentada juntament amb els dos sindicats que finalment hem firmat el conveni. UGT sabr√† perqu√® una proposta en la que hi havia ¬Ė segur- jornades singulars era m√©s assumible que un conveni en el que es regulen de forma molt restrictiva dos sup√≤sits existents a la pr√†ctica.