Archivado en Comunicats, socio economic

El suprem torna a donar la ra贸 a CC.OO.


Desestimat el recurs de la Caixa contra la sent猫ncia favorable a CCOO en relaci贸 a la paga de beneficispdf
print
pmail


S聮ha tancat un dels diferents fronts judicials oberts per Comissions Obreres i, com no podia ser d聮altra manera, donada la contund猫ncia de la sent猫ncia de l聮Audi猫ncia Nacional que ens donava la ra贸 en primera inst脿ncia, el Suprem ha desestimat el recurs de la Direcci贸 de la Caixa.

 

Problemes burocr脿tics han fet endarrerir m茅s del raonable la fi del proc茅s judicial, tant, que procurarem recordar-vos de qu猫 anava la q眉esti贸

 

 

 

 

Fins a l聮煤ltim Conveni signat, el personal de nova entrada (que no fossin fitxatges) cobraven els tres primers anys, 16, 17 i 18 pagues. A partir del quart any tenien dret a cobrar com tothom, normalment 18 pagues i mitja.

 

La Direcci贸 de la Caixa establia que el personal afectat comen莽ava a meritar les pagues de benefici quan arribava al quart any i, per tant, no els hi pagava fins al cinqu猫.

 

Des de Comissions v脿rem plantejar la injust铆cia de la situaci贸 i, primer l聮Audi猫ncia i despr茅s el Suprem, ens varen donar la ra贸.

 

Malgrat la claredat de les sent猫ncies, com que feia refer猫ncia a la gent que havia arribat al quart any de treball, la Direcci贸 de la Caixa no va voler estar a raons amb els qui varen superar la gradaci贸 de pagues abans del temps establert gr脿cies a l聮aplicaci贸 del Conveni. La Caixa nom茅s va pagar als qui tenien una antiguitat, com a m铆nim, de tres anys.

 

Comissions v脿rem tornar a presentar un altre conflicte col.lectiu per als qui no complien aquesta condici贸 i, finalment, ha estat definitivament resolt al nostre favor.  

 

Parlem del col.lectiu de persones entrades des de l聮1 de juliol del 2001 fins al 31 de maig del 2004. 

 

Ara, ens adre莽arem a la Direcci贸 de la Caixa per a exigir l聮aplicaci贸 immediata de la sent猫ncia.

 

Us anirem informant.  

 

Matar贸, 18 d聮octubre del 2007