Pels drets laborals dels Riders - 22/07

Unes 300 persones es concentren davant Glovo per reclamar els drets dels treballadors i treballadores de plataforma

- - - - - - -

Unas 300 personas se concentran ante Glovo para reclamar los derechos de los trabajadores y trabajadoras de plataforma


Prou d´excuses, laboralització JA!"

CCOO reclama a les empreses de repartiment de plataforma digital que habilitin espais d´higiene i descans a les seves treballadores i treballadors

Avui dilluns han acudit a la seu de CCOO de Catalunya un grup de treballadors i treballadores de l'empresa Glovo per denunciar la manca d'accés a lavabos, la inexistència de llocs de descans en els quals poder menjar, la necessitat que l’empresa els proporcioni aigua per beure, espais on guardar els seus objectes personals i endolls on carregar les bateries de les bicicletes. Tal i com recalquen les persones treballadores, aquesta situació afecta de manera especialment greu a les dones treballadores, que no poden accedir a espais d'higiene durant el període menstrual.

Concentració dijous 22 de juliol a les 10.30 hores, davant seu de GLOVO per reivindicar la laboralització dels i les RIDERS tal com preveu la Llei Rider.

Lloc: seu de GLOVO a Barcelona (C/Pallars 192, Barcelona)

>> Convocatòria de la concentració 22 de juliol davant GLOVO Barcelona.


#AraToca 14J Apujar SMI Derogar ReformesLaborals

Mobilització davant Delegació del Govern a Catalunya (Mallorca 278, BCN)

Convocatòria confederal dins les mobilitzacions sostingudes per l’increment de l’SMI i derogació de les Reformes Laborals.


14 de juliol: dia de la Visibilitat No Binària: Una reivindicació de tots, totes i todes

Des de CCOO continuarem donant suport a la diversitat de la nostra societat, i no permeten qualsevol mena de discriminació a la feina per raons de diversitat sexual o de gènere.

------

Desde CCOO continuaremos dando soporte a la diversidad de nuestra sociedad, y no permitiremos cualquier tipo de discriminación en el trabajo por razones de diversidad sexual o de genero.


CCOO inicia la campanya Prou d´excuses, laboralització JA! per a riders, repartidors i repartidores de plataforma

Des de CCOO, avui dijous 8 de juliol, iniciem la campanya “¡BASTA DE EXCUSAS, LABORALIZACIÓN YA!” dirigida als treballadors i les treballadores de repartiment de plataformes. A dia d’avui, continuen treballant com a falsos i falses autònomes, sense saber si seran o no contractats. Aquesta campanya té una durada de poc més d’un mes, fins al 12 d’agost, dia en què ha d’estar 100% implementada la llei rider a l’Estat.

Divendres 9 de juliol assemblea de riders Barcelona a CCOO Via Laietana preparant accions.

Concentració dijous 22 de juliol a les 10.30 hores, davant seu de GLOVO per reivindicar la laboralització dels i les RIDERS tal com preveu la Llei Rider.

Lloc: seu de GLOVO a Barcelona (C/Pallars 192, Barcelona)

>> Convocatòria de la concentració 22 de juliol davant GLOVO Barcelona.


Calendari laboral per a l´any 2022 a Catalunya