Cal una transformació decidida i urgent del sector turístic

CCOO valora la campanya turística d´estiu al Baix Llobregat

El Consell Comarcal del Baix Llobregat acaba de fer públiques les dades sobre l’ocupació hotelera a aquesta comarca durant els mesos d’estiu.


CCOO celebra el 7 d´Octubre, Jornada Mundial del Treball Digne


DIA MUNDIAL DEL TURISME 2021

CCOO aposta per un model turístic viable i sostenible

Aquest setembre 27 vam celebrar, com cada any, el Dia Mundial del Turisme, amb la vista posada en la recuperació.

DÍA MUNDIAL DEL TURISMO 2021

CCOO apuesta por un modelo turístico viable y sostenible


CCOO desconvoca la vaga als supermercats de Glovo prevista per aquest cap de setmana després de mantenir els primers contactes amb l´empresa

CCOO desconvoca la huelga en los supermercados de Glovo prevista para este fin de semana después de mantener los primeros contactos con la empresa


CCOO ajorna la vaga dels supermercats de GLOVO prevista pels dels dies 3, 4 i 5 de setembre

S’ajorna la vaga per donar oportunitat a l’espai de negociació que s’ha obert amb l’empresa després de l’èxit de la vaga del passat cap de setmana i es manté de moment la convocatòria de vaga pels propers 10, 11 i 12 de setembre.

- - - - - - - -

CCOO aplaza la huelga de los supermercados de Glovo prevista para los días 3, 4 y 5 de setiembre

Se aplaza la huelga para dar oportunidad al espacio de negociación que se ha abierto con la empresa tras el éxito de la huelga del pasado fin de semana y se mantiene de momento la convocatoria de los días 10, 11 y 12 de setiembre.


Èxit del primer cap de setmana de vaga a Glovo

Si l’empresa segueix sense voler negociar, CCOO convocarà una assemblea de treballadors i treballadores de supermercats per preparar la vaga del proper cap de setmana.

- - - - -

Éxito del primer fin de semana de huelga a Glovo

Si la empresa sigue sin querer negociar, CCOO convocará una asamblea de trabajadores y trabajadoras de supermercados para preparar la huelga del próximo fin de semana.