Archivado en Comunicados, ERE

La plantilla de Ricoh España a Sant Cugat es mobilitzarà si no s'atura el degoteig d'acomiadaments

Una altra gran empresa del Vallès Occidental que s'apunta als acomiadaments


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

Segons informa la Federació de Comerç, Hostaleria i Turisme (FECOHT) de CCOO de Catalunya, el comitè d'empresa de RICOH España es planteja convocar mobilitzacions a les oficines de Sant Cugat del Vallès (Via Augusta, 71), després dels darrers 12 acomiadaments efectuats per l'empresa de manera unilateral. Aquest acomiadaments s'afegeixen a l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que es va produir l'any 2012 i pel qual van ser acomiadades 110 persones, a més de congelar el salaris a la plantilla. A la planta de Sant Cugat, hi treballen actualment 520 persones. 

Els representants legals dels treballadors de RICOH, consideren injustos els acomiadaments que tenen lloc a l'empresa quan aquesta ha declarat 13 milions d'euros de benefici. Si no s'obre un període de negociacions sobre les activitats del grup a Catalunya, el comitè es plantejarà mesures més contundents que la concentració de treballadors prevista en les properes dates i que serà comunicada oportunament. 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es