Archivado en Comunicats, Ocupacio

124 empleats tindran una comissi贸 de servei

Direcci贸 de tecnolog铆a


21 12 07 L聮empresa ens ha comunicat oficialment el model de carta que far脿 arribar durant els propers dies als 124 empleats de la Direcci贸 d聮Operacions que passaran a desenvolupar la seva tasca per a Solintec,S.A.


pdf
print
pmail

Benvolgut/da company/a,

L聮empresa ens ha comunicat oficialment el model de carta que far脿 arribar durant els propers dies als 124 empleats de la Direcci贸 d聮Operacions que passaran a desenvolupar la seva tasca per a Solintec,S.A. Es tracta d聮una Comissi贸 de Servei, (recollida al Conveni Col路lectiu de banca), per la qual cosa no es produeix cap variaci贸 en les condicions laborals actuals.

A continuaci贸 reprodu茂m el model de carta que ens han facilitat: 聯 Volem manifestar-li que amb efectes del dia 1 de Gener de 2008 passar脿 en comissi贸 de servei a Solintec, S.A. al centre de treball d聮aquesta empresa a Pla莽a Catalunya, 1 de Sabadell, mantenint les mateixes condicions individuals, col路lectives, laborals, econ貌miques i socials que ostenta en l聮actualitat. A la vegada li confirmem l聮aplicaci贸 tant del Conveni col路lectiu de Banca, com les condicions extra-conveni (Pacte d聮homologaci贸) vigents en cada moment per als empleats de Grup Banc Sabadell聰.

Aquesta carta implica la comunicaci贸 d聮aquesta nova situaci贸 i no cal fer cap signatura expl铆cita al respecte. Per a qualsevol dubte que tingueu, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.