Archivado en Comunicats, Salari

Les absorcions son una pèrdua de poder adquisitiu per la plantilla

No a la política d’absorcions

21 12 07. Us transcrivim la carta que hem enviat a Jaume Guardiola, Conseller Delegat B Sabadell : «El mes de setembre li vam lliurar 4.300 signatures d’adhesió de la plantilla a la nostra protesta per la política d’absorcions aplicada en el model retributiu del SAA...


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Us transcrivim la carta que hem enviat a Jaume Guardiola, Conseller Delegat de B.Sabadell :

"El mes de setembre li vam lliurar 4.300 signatures d'adhesió de la plantilla a la nostra protesta per la política d'absorcions aplicada en el model retributiu del SAA. Com recordarà, li vam manifestar que una política retributiva de salari tancat anual que absorbeix qualsevol increment de conveni, ha de partir prèviament de la certesa que el salari assignat a cada empleat és raonable, que compensa adequadament el seu esforç i que no li comporta una pèrdua de poder adquisitiu. Vostè sap que la mitjana de categories en la nostra empresa és inferior a la mitjana del sector i també és inferior el nombre de pagues. Tot plegat fa que l'absorció de les millores voluntàries ens posi en pèrdua salarial, la qual cosa ha passat aquest any.


En aquella ocasió, vostè va instar a que s'iniciessin negociacions per abordar aquesta qüestió. I així ha succeït. Tanmateix, la proposta de la Direcció de Relacions Laborals ha estat pactar un increment mínim de l'1% per als salaris inferiors a 30.000 euros anuals. És clar que es tracta d'una proposta ridícula. No només perquè afectaria a tan sols el 10% de la plantilla del banc, sinó, sobretot, perquè pretén avalar una pèrdua descarada del poder adquisitiu de la plantilla. Hem de tenir en compte que la desviació de l'IPC sobre el conveni és d'un 1,35% i que l'increment de CCB previst per al 2008 és del 2%, això comporta per a l'any que ve un augment per a la plantilla del 3,35%.


Tenint en compte que falta molt poc per al mes de gener i mentre no sigui possible arribar a un acord raonable sobre aquesta qüestió, sol·licitem que en el mes de gener de 2008 s'apliquin, sense absorcions, els increments esmentats. Ha de considerar que aquest any s'han aplicat increments inferiors als derivats del CCB a quasi la meitat de la plantilla.


Creiem que és una petició raonable i esperem obtenir una resposta positiva per part seva."

Desembre de 2007

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es