Archivado en Comunicats, medi ambient

240 places d’aparcament menys a la B-30

Supressió d’aparcaments al centre corporatiu de B.Sabadell

20 12 07. El 13 de novembre passat vam mantenir una reunió amb l’empresa en què vam parlar d’aquesta qüestió i se’ns va confirmar que a partir del dia 8 de gener es suprimirien 240 places d’aparcament i que caldria buscar solucions per a aquesta problemàtica.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) , RSE Sostenibilidad (RSE Sostenibilidad) ,


pdf print pmail

Fa dies que al Centre Corporatiu de Sant Cugat del Vallès estan corrent rumors en referència a la supressió de places d’aparcament amb motiu de les obres de construcció del nou edifici.

El 13 de novembre passat vam mantenir una reunió amb l’empresa en què vam parlar d’aquesta qüestió i se’ns va confirmar que a partir del dia 8 de gener es suprimirien 240 places d’aparcament i que caldria buscar solucions per a aquesta problemàtica.

Evidentment ho vam aprofitar per exposar de nou la nostra reivindicació, que mantenim des dels primers trasllats, que s’instauri un servei d’autocar des de Sabadell i Barcelona, proposta que no va ser rebutjada d’entrada. Aquesta mesura solucionaria la qüestió de l’aparcament ja que es reduiria la necessitat actual d’utilitzar el vehicle privat, milloraria la seguretat en els desplaçaments diaris i, a la vegada, tindria el benefici afegit de reducció dels nivells de contaminació de Banc Sabadell en matèria de mobilitat de la seva plantilla.

L’empresa ens va demanar col·laboració en aquest àmbit que afecta directament els desplaçaments de la plantilla, però quan li hem demanat que ens informés de les decisions que prengui. Ens han dit que ens informaran quan ho creguin convenient. Per tant, no cal ser gaire espavilat per intuir que no pensen donar resposta a cap mesura que faciliti a la plantilla l’ús de transports col·lectius, ja siguin d’empresa o públics. Més aviat volen posar sobre les espatlles del personal, i més concretament dels directors d’àrea, la responsabilitat de gestionar els aparcaments que s’hauran de compartir entre els empleats i les empleades de la seva àrea; aquesta és la proposta que estan treballant per pal·liar el dèficit de places d’aparcament.

Des de CCOO expressem el nostre rebuig a l’actitud irresponsable i prepotent respecte a tots els treballadors i les treballadores d’aquesta empresa i a una manca de compromís amb la societat i la defensa del medi ambient.

Així, emplacem l’empresa a una taula de negociació on es discuteixin de manera seriosa i oberta tots els problemes i les alternatives per una mobilitat segura i sostenible de la plantilla del Centre Corporatiu de Sant Cugat del Vallès.

Us en continuarem informant.

Sabadell, desembre de 2007

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es